Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Napakat | Pari kertaa olen naapurin eläimistä joutunut ilmoittamaan ja ilmoitan jatkossakin, jos tarve vaatii

Kysyn vaan, kuka auttaa meitä, jotka asumme maakaasulla lämpiävässä kerrostalossa? Kaksinkertaiset yhtiövastikkeet pieneläkeläisille. KATASTROFI??

Tiedoksi Pyydysmäessä vapaana liikkuvien kissojen omistajille: alueella nähty ilves lauantain ja sunnuntain vastaisena yönä.

Olisikohan Suomen aika jatkaa omaa polkuaan Nato-asiassa ja jättää Ruotsi selvittämään omia sotkujaan Turkin kanssa?

Kuusankosken Kytöahosta löytynyt huonokuntoinen kissa saattoi hyvinkin olla jonkun ihan oma Kytöahossa asuvan kissa, mutta omistaja ei ole välittänyt sen terveydestä huolehtia. Ja naapuritkin vaan seuraa sivusta, eivätkä uskalla puuttua asiaan, vaikka tiedossa olisikin kissan hoidon laiminlyönti. Naapurisopu kärsii, tämähän on se tuttu sanonta, ja sen takia moni kissa ja koira viruu pihamailla, kun niille ei uskalleta hakea apua. Pari kertaa olen naapurin eläimistä joutunut ilmoittamaan ja ilmoitan jatkossakin, jos tarve vaatii. En ala ihmisiä mielistelemään, ja jos naapuri siitä suuttuu, niin omapahan on tyhmyytensä, jos jättää eläimet heitteille. Puuttukaa hyvät ihmiset ajoissa auttamaan eläintä, oli se naapurin tai ei.

La 21.1. TV1 Ykkösaamussa vaalipiirin kansanedustajista tentissä oli Antti Häkkänen, joka selvitti vakuuttavasti turvallisuusasiat, Ukrainan ja kaiken muun. Ministeriainesta.

Veteraanin tytär

Vai menevät Prismat ja K-marketit kiinni lakkojen vuoksi, mutta Lidlit pysyvät auki. Niissä lienee sitten paremmat palkat kuin muissa liikkeissä vai maksavatko oikein lakkoavustusta liitolle?

Emme ole kateellisia Sanna Marinille, vaan kauhuissamme, miten huonoon kuntoon on saatu tämän maan asiat. Tuskin ne ulkomaalaiset tietää, että pääministerin puoluetta kannattaa vain alle 19 prosenttia.

Hienoa, hyvä, hyvä. Nyt kaikille johtajille sama palkka, kuin postin päällikölle ja posti kulkee?

Kävin viime lauantaina matkamessuilla. Etsin Kouvolan standiä. Ei löytynyt. Varmistin infopisteestä, eivät hekään löytäneet. Kaikki Kouvolan ympäristökunnat olivat mukana messuilla. Voisko Kouvolan kaupungilta joku vastata, miksi Kouvola ei ollut mukana messuilla.

SGY

Hei sinä veromatemaatikko. Ei alvia voi noin laskea suoraan tulosta. Alv on eri suuruinen eri tuotteissa ja palveluissa, ja saman alvin maksaa myös pieneläkeläinen. Ei myöskään punkista tai bensasta Niiranen maksa tuota eläkeläistä enempää. Ei sekoteta faktaa ja fiktiota.

Saksa ei anna Ukrainalle Leopard-panssarivaunuja, koska sillä ei ole mistä antaa.