Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Napakat | Kyllä sen huomaa tuolla liikenteessä, että ei ole kuin se 10 tuntia ajo-opetusta takana

Hyvä Joni Mörk! Järkevää puhetta. Tunteiden perusteella laaditaan lakia, tiede romukoppaan!

Nyt on äkkiä nostettava suomalaisten verotusta n. 2 %, että saadaan Ukrainaan lähetettyä kunnon potti. Voidaan myös laskea palkkoja. Pakko saada Ukrainaan riittävästi rahaa ja aseita.

Pakko säätää Suomen naisille asevelvollisuus koska jos muutaman vuoden sisällä syttyy sota niin Suomen miehet ei voi osallistua sotaan koska ovat raskaana.

Joni Mörk, kiitos selväjärkisestä kirjoituksesta.

TEAK

Kyllä sen huomaa tuolla liikenteessä, että ei ole kuin se 10 tuntia ajo-opetusta takana. Luulot on suuret mutta taidot olemattomat!

Inkeroisten konkurssitalossa pitäisi hallituksen puheenjohtajan ja isännöitsijän puntti tutista melkoisesti, kun on annettu vastikerästien kasaantua noin pitkältä ajalta. Myös hallitus on vastuussa.

Meillä Kekkosen jälkeen paras presidentti, ei paras pääministeri, mutta evp miehet armeija koko ajan tietämässä tilannetta. Kaikki evp miehet tykkää äänestään, kuka meitä johtaa? Nyt on tarkat ajat, ei kukaan tarvi Tarjan kommenttia enää. Katsokaa peiliä, meillä on tän hetken parhaat miehet virassa!

Liikahakkuista ei seuraamuksia kunhan istuttaa puuntaimet. Vaikka kaikki metsät näin ollen luvallista kaataa matalaksi, siinä ne Suomen "luontoarvot".

Vuonna 2021 Suomi keräsi tuloveroa reilut 39 miljardia euroa. Tavaroista ja palveluista maksettiin veroa lähes 35 miljardia, suurimpana niistä veroista oli alv 25 miljardia ja kakkosena energiavero 4,5 miljardia. Lisäksi maksetaan sosiaaliturvamaksuja 30 miljardia, omaisuusveroja 4 miljardia ja muita veroja 300 miljoonaa. Rahoistaan kansalainen kaiken maksaa – oli sitten kyseessä haitta- tai hyötyvero.

Artisti maksaa aina

Olen katsonut Marinia ylöspäin, mutta nyt pelkään, että hänelle käy samoin, kuin Paavolle? Muuten demareitako saamme kiittää torsosairaalasta?

Kannattaisiko Terveystalon pikkuhiljaa uusia KooKoon mediakuutiolla pyörivä mainos. Koomista kun ko. pelaaja ei ole vuosiin pelannut enää joukkueessa.

Eskolanmäen koulun opettajat jätetty yksin ratkaisemaan ongelmaa liikuntatilojen "kadottua"? Mitä tekee Kouvolan kaupungin päättäjät? Vanhemmat ja huoltajat herätys nyt! On olemassa kuplahalleja ja muita väistötiloja tai sitten kuljetuspalvelut tässäkin käyttöön. Eikö kukaan välitä asiasta? Ja toisaalla Kouvolassa aletaan lämmittää nurmikkoa liikuntaa varten talvella, kuinka outo yhtälö?

Olen asunut niin omistus- kuin vuokra-asunnoissa. Kurjinta oli asua vuokralla osaketalossa. Asunto oli huonokuntoinen, ja naapurit haukkuivat joka päivä.

Kaunis kiitos

Kiitos K:kosken Hiihtomaan latujen tekijöille, kyllä on mukava hiihdellä upeilla hyvin hoidetuilla laduilla. SUURI KIITOS!

Me hiihtäjät

Marko Ahosen tv-arvostelut ovat nykyään mukavaa luettavaa. Alussa hän oli kuivakka kirjoittaja, mutta nykyään siellä on mukavaa läppää ja hauskoja heittoja. Vaikkei niitä elokuvia edes katsoisi niin luen aina! Peukku!

Eikö löytynyt haastatteluun Kouvolan Asuntojen vuokralaisista nuorempia henkilöitä? Ongelmat ovat ilmeisesti siirtyneet osittain yksityisten taloyhtiöiden sijoittajien vuokralaisiin.