Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Napakat | Kaikki eivät halua kuittia, siksi kassat kysyvät

Pallas Rakennus Päijät-Hämeen liikevaihto oli tilikaudella 2021 3,33 miljoonaa ja tulos 1 055 000€ tappiolla eli - 31,7 prosenttia. Hyvältä näyttää.

Eduskunnan monelta jäseneltä on kyllä maalaisjärki hukassa, jos translaki astuu voimaan. Jumala on luonut vain kaksi sukupuolta, miehen ja naisen. Ei muita. Sekoitatte lastenkin identiteetin, he eivät ymmärrä tällaista ja monen ihmisen elämä menee pilalle.

AE-S

Eikö Suomen valtiolla ole rahaa elättää kahta pandakarhua? Rahaa on kyllä aseisiin. Ketä vastaan tässä sitten aletaan tappelemaan?

Sanna Marin ei tarvitse turvallisuuspoliittista neuvonantajaa, vaan talouden neuvonantajaa ja revisooria.

Suomessa ei ole korruptiota kun täällä asiat hoidetaan hyväveliverkostoja hyödyntäen. Näin meillä Suomessa.

Kuinkahan Kymsotessa toimitaan jatkossa kiinteistökaupoissa? Voiko vielä miljoonalla ostaa ja eurolla myydä? Kouvolaan ei voi enää lähettää miljoonalaskuja. Tuntuu, että tässä touhussa on potilas jotenkin toissijaisessa asemassa. En kylläkään käsitä mitä Kouvola tekee Sairaalanmäki-kiinteistöhankinnalla.

veronmaksaja

Setästä lukuunottamatta kyllä KOOKOO:lla on liigahistorian huonoin joukkue niin papereilla kuin jäällä. Sama koskee valmennusta.

Kahtena hallituskautena leikattiin opetuksesta oikein ronskilla kädellä. Yliopistoista tehtiin kerjäläisiä ja sivistysyliopistot "romutettiin". Mitä kaikkea tapahtui perusopetuksessa? Vastuuministerinä taisi olla Gran-Laasonen. Tulevien hallitusten olisi syytä nähdä metsä puilta ennen kuin tekevät "kvartalipäätöksiä".

SmL

Mihin kummaan KooKoon toimari/hallitus oikein säästelee? Alkaa olla myöhäistä jo.

Toimisiko Naton apu tarvittaessa Suomelle vain aseapuna, kuten Ukrainalle, koska emme kuulu Natoon?

Kaikki eivät halua kuittia, siksi kassat kysyvät. Niitä saa muuten keräillä pitkin lattioita. Jos haluat sen kuitin sanot vaan: kyllä kiitos. Ei liene ydinfysiikkaa.

Olipa huono MOT sisämaan lennoista. Ihan höttöä. Asiaa vähän.

Hyvä, että kaupan kassat kysyvät haluaako ostokuitin. Itse en halua ja en tee kuitilla mitään.

Minulla oli juuri melko kivuliaat kuukautiset. Ilmoitan: olen ensi kuussa mies.

LMR

Sähköyhtiöiden ylisuuret laskut ovat perusteettomia ja lainvastaisia! Rosvotut rahat on palautettava yrityksille ja kotitalouksille. WF-vero ei kuulu tähän kontekstiin mitenkään. Se peritään vaikka rosvolaskutusta ei olisikaan! Sähköhyvitykset ovat täyttä bluffia. Menevät tosiasiassa yhtiöille ja veronmaksaja maksaa sekä tuet että kiskurilaskut. Täysin näyttää puolueiden silmänkääntötemppu onnistuvan median avustuksella!

Joule

Tästä translain muutosesityksestä, syntymän jälkeen voi muuttaa sukupuolta ilmoittamalla toiseksi. Voisko samalla tavalla muuttaa ikää, kun on 61v, mutta tuntee itsensä henkisesti 30v vuotiaaksi! Voiko ilmoittamalla muuttaa syntymäaikaa viranomaisille, että saa nuoremman ihmisen syntymäajan?

Laskukausi ja ylimitoitetut palkkavaatimukset eivät todellakaan sovi yhteen. Nyt ei ole lakkoilun aika!

Spectator

Mukava kuunnella Radio Suomen uutistenlukijoiden suomen kielen käyttöä. He eivät leikittele kielellämme. Pälvi Tammi, Jan Fredriksson jne. lukevat sitä perussuomea. Ei sanota "isossa kuvassa", vaan sanotaan, "pitkällä aikavälillä".

Ilkka Sarpola

Lääkäripulasta saamme kiittää Lääkäriliiton tehokasta edunvalvontaa: pyrkinyt rajoittamaan lääkärien koulutusta.

TA

No nyt Kymsotea syytetään hätätyön väärin teettämisestä. Näyttää siltä, että nämä syyttätjät eivät välitä, että on kysymys ihmisten terveydestä, hengestä. Lakot ja laitko ovat tärkeimpiä?