Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Napakat | On käsittämätöntä ja järjetöntä, että lääkärit eivät saa tietoa, miten potilaan hoito, esimerkiksi lääkitys onnistui. Lääkärit vaihtuvat koko ajan, joka kerta edessä on uusi "keikkalääkäri"

Hei Jokke, älä koskaan ikinä muutu,pysy aina tuollaisena kuin oot. Sinä olet symppis, viisas mies. Näiden kulmien poliitikoksi harvinaisen sivistynyt ja aito.

Miksi lasten kanssa työskentelevien ei tarvitse käyttää maskia, mutta ikäihmisten kanssa on pakko?

On aivan käsittämätöntä ja järjetöntä, että lääkärit eivät säännönmukaisesti saa tietoa, miten potilaan hoito, esimerkiksi lääkitys onnistui. Lääkärit vaihtuvat koko ajan, joka kerta edessä on uusi "keikkalääkäri". Miksei lääkäreiden tarvitse oppia työssään? Eihän tällaista ole millään muulla alalla!

Besserwisserit ovat näköjään jo hyvissä ajoin ennen vaaleja virittäytyneet ja aktivoituneet loanheittoon politiikan kentällä!

Ei kyllä yhtään kiinnosta tilata Kouvolan sanomia. Kun yrittää lukea tutustumismielessä mitään artikkelia, tulee sulku, että ala tilaajaksi! Onneksi Iltapäivälehdistä voi lukea ilmaiseksi.

Iso kiitos puhaltajatytölle 10.2 klo 21.30 Kouvolatalon pimeällä parkkipaikalla, puhaltamalla aukesi auton lukko, eipä tullu itselle mieleen, kyselin vain tulitikkuja ohikulkijoilta. Kiitos pelastajalle.

Sheikkiä ei paljon näytä kansanedustajan tehtävät kiinnostavan. Sheikillä on enemmän poissaoloja kuin muilla Kymenlaakson edustajilla yhteensä.

Kyllä, inflaatio vei hedelmät ja vihannekset kassista. Hyvä, että meillä vielä suomalaista lihaa saatavilla, sillä nälkäkin lähtee. On hyvä näpäytys vihannesvouhottajille, lyhyt matka takaisin lihan käyttöön. Nälkä on opettavainen vieras.

Eläke nousi vero nousi vuokra nousi kiitos verottajalle ja vuokranantajalle.

Ei ihme, että Kouvolan edunvalvonta ei toimi, kun eduskuntaan valitaan Kouvolasta henkilöitä, jotka ovat eduskuntatyöstä enemmän pois kuin paikalla.

Maamme valtiontalous on suorastaan romahtanut kuluneella eduskuntakaudella, päävastuun raha-asioista ja velkaantumisesta kantaa keskustapuolue ja valtiovarainministeri Saarikko. Mutta heikko taloustilanne tilanne tulikin ministerille yllätyksenä? Niin kuin ex pääministeri Jäätteenmäelle ns. Amerikan-kirjeet. Mutta niinhän se on, että vihervasemmisto jakaa ja kepu ja Saarikko takaa J.M.