Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Napakat | Tiistaina oli lapsilla hernekeittopäivä koulussa, mutta keiton kanssa ei tarjottu leipää

Suomi tukee Ukrainan viljanvientiä viidellä miljoonalla eurolla. Samaan aikaan se jarruttaa kotimaista viljanvientiä maksamalla kesantotukia yli kahdellesadalletuhannelle hehtaarille.

Tiistaina oli lapsilla hernekeittopäivä koulussa, mutta ei keiton kanssa tarjottu leipää, ei edes vanikkaa.

"keitto + leipä"

Hyvä kun sähköautot lisääntyy, niin melusaaste vähenee. Eipä tarvi kohta kuunnella formuloita tai ralliautoja. Ja kakaroille sähkömopot niin on kesäillat rauhallisempia.

AKT, vihoviimeisen viheliäinen räyhäjengi, aina valmis rettelöimään. Voisiko kuljetusalan ulkoistaa vaikkapa Viroon?

Metsäaiheisesta paneelista kertovassa jutussa 5 kuudesta panelistista sai henk. koht. palstatilaa. Luonnonsuojelubiologi Jouni Koskela (kd.) ei. Tahallista pienpuolueen vaientamistako?

Ikinä en ole sote-taksia odottanut 45 minuuttia, soitan heti uudestaan jos 5 minuuttia myöhässä. Tiedän mistä puhun. Puhun 8 vuoden kokemuksella!

Ahtaajat, nuo ahneet lökäpöksyt, vaativat suurempia korotuksia kuin muut. Miksi? Sitten alalle pääsyyn pitää asettaa muitakin pääsyvaatimuksia kun uimataito.

Master

Hyvä, että taksien epäkohtiin vihdoin puututaan! Muutama mätämuna pilaa kaikkien kela- ja sote-taksien maineen, ei ajeta kuin virka-aikana ja kiukutellaan asiakkaille. Alalle sopimattomat pois ja vaitiolovelvollisuus pakolliseksi, ei juoruta asiakkaista!

Maailmassa monta on ihmeellistä asiaa: Kouvolassa rahaa löytyy 9,5 milj. euroa jäähallin penkkeihin ja herra-aitioihin, Kuusaan teatterin toiminta loppuu, puuttuvan 25 000 euron takia.

Vihreät onnistui tekemään armeijastakin tasa-arvoasian. Heille tiedoksi: maanpuolustus kuuluu kaikille, mutta kukin tavallaan ja strategian mukaan.

Ohjeistus saatu sote-kortin käyttöön: Saa käyttää vain virkistys- yms. tarkoitukseen. Ei mihinkään joka liittyy terveydenhuoltoon. Käyttö nyt loppunut kun sairas vanhus ei jaksa kyytiä odotella ostarien eteisissä, jossain on mätää!

Omaishoitaja/saattaja

Miten varkaudesta on tullut näpistelyä, joka kuulostaa vaikkapa tikkukaramellin varastamiselta. Voiko kinkunkin siis näpistää? Entä sen mäyräkoiran? Eikö varkaus ole varkaus. "Älä varasta". Selvää tekstiä.

Totta, taksilla ei yksinkertaisesti kannata ajaa lyhyitä kyytejä, jos et ole ihan siinä "vieressä" valmiina. Lähde nyt Kouvolasta esim. Myllykoskelle ajamaan 1 km kauppareissu. Tappiota tulee ja taksikin on vain yritys, jonka tulisi tehdä tulosta eikä hyväntekeväisyyttä.

Liisa, näet teatterimielipiteesi vain peiliin katsomalla. Itse olen käynyt Kouvolan teatterissa vain joissain vierailuissa – sen yleisöä kosiskeleva 'huttu' kun ei kiinnosta. Onneksi on pienimuotoinen ja tasokas vaihtoehto Kuusaalla!

Kulttuurin ystävä Etelä-Kouvolast

Sinä joka vertasit ahtaajan työtä kaupan hyllyttäjään, et näköjään tiedä ahtaajan työstä mitään. Paljastit hyvin tietämättömyytesi.

Palkansaajat ovat kyllästyneet tähän maailman menoon, jossa valitsee markkinatalouden sijasta ryöstötalous. Valtio veroineen ei jää kakkoseksi. Vaan mitä jää mulle ja sulle? Loppuun ajettuna istuu tylsänä soffalla "ämpäri" päässä ja katsoo soffaperunoita kaljapullo kaverina. Ei ihme että syntyvyys laskee ja nykynuoriso voi huonosti.

SmL

On se hyvä, että voi Ylen ohjelman sulkee napista halutessaan! Itse maksan Yle-veroa juuri siksi, että on saatavana vielä omaa tv-tuotantoa uusintojen lisäksi. Kuvaa ja urheilun selostusta kun löytyy moneltakin 'canaalilta'...

Olipa hyvä napakka 23.2. Ylen urheilulähetyksistä!

SAK on ilmaissut kiinnostuksensa 4-päiväisen työviikon kokeiluun. Hyvä idea: SAK:n palkkalistoilla riittää väkeä suureen otokseen ja niissä hommissa tulokset olisivat varmasti hyviä. Ehkä SAK:n kannattaisi kokeilla saman tien kolmepäiväistä työviikkoa.

Sen syötävän kakun leipuri