Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Napakat | Kummallista tämä nykyajan hiihtourheilu: kaikki kilpailijat yhteislähdöllä tönimään toisiaan, lopuksi kiroillaan, kuka kamppasi kenetkin

Kummallista tämä nykyajan hiihtourheilu: kaikki kilpailijat yhteislähdöllä tönimään toisiaan. Lopuksi kiroillaan, kuka kamppasi kenetkin.

Paljonko olet itse valmis lahjoittamaan omasta palkastasi työnantajallesi? AKT:n TES-neuvotteluissa ei ole nyt kysymys palkankorotuksista vaan palkan alennuksista. Kaikki "korotus" mikä jää alle 8%, on itse asiassa palkan alennusta. Kiitos inflaation. Että kuka tässä nyt olikaan se ahne...

Myllykoskella Kurkimäentiellä osa asukkaista kai parempia veronmaksajia, kun kolaa lumet toisten tonteille ja risteysalueille.

Myllykosken ärrän aukioloajat vallan surkeat! Postia voisi alkaa hoitaa joku toinen taho, mahdotonta ehtiä töitten jälkeen postiin!

Kun haen tietoa Kymsoten nettisivuilta sanoilla autismi tai autisminkirjo, ei tule yhtään hakutulosta. Tarkoittaako tämä, että hyvinvointialue ei tarjoa mitään apua tai palveluja autisminkirjolaisille?

Etelässä vanhempia ihmisiä kunnioitetaan. Täällä lypsetään.

Kiitos Kouvolan Teatteri hienosta Myrskyluodon Maija -musikaalista.

Kymenlaakson hyvinvoinnin puhelinpalvelu yhtä kurjaa kun oli Kymsotenkin.

Meitä työttömiä on kerättävä saneltaviksi työvoimapulayrityksiin. Palvelut työllistävät näkökulmastani vain henkilöstönsä. On koulutettava alitarjontaan.

Napakoissa on haukuttu AKT:n jäseniä oikein olan takaa. Jos työnantajat olisivat suostuneet edelleen jatkamaan keskitettyjä sopimuksia, niin tällaisilta työtaisteluilta olisi vältytty. Mielestäni NAPAKAT pitäisikin julkistaa omalla nimellä. Sen verran ala-arvoisia mielipiteitä on tullut AKT:n lakosta. Paperityönantajathan repesi ensimmäiseksi keskitetystä.

Ilkka Sarpola

Myllykosken S-marketissa hintojen nostaminen on jo suoranaista ryöstöä! Ahneus huipussaan!

Uskomaton juttu, että Kymen Yrittäjät valitsevat johtajakseen vankeuteen tuomitun rikollisen. Kyllä rehellisiäkin varmasti löytyisi. Tämä valinta leimaa Kymen Yrittäjät rikollisuuden kannattajiksi. Hävetkää.

Asiantunteva kirjoitus perjantaina Kotkan Yrittäjien puheenjohtaja Bergiltä. Milloin Kouvolan Yrittäjien puheenjohtaja alkaa käydä ihan itse samanlaista asiantuntevaa keskustelua.

PJ