Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Napakat | Mitä enemmän sähköä säästät sitä varmemmin sen hinta pysyy korkeana

Pahoitteluni jos tämä käy sinun tunteidesi päälle, mutta kyllä Marin ja toisena Saarikko on ihan jäätävän hyviä. Toki opposition tehtävä onkin peitellä nyt omia virheitään (ja velanottoaan) sekä vähätellä miten hyvin kriisejä on nykyisen hallituksen aikana hoidettu (vahvasti opposition hyväksynnällä).

Kun Häkkänen sanoo jotain Kouvolan Sanomat kyllä kertoo. Kouvolassa on äsken vierailleet ministerit Haatainen, Tuppurainen ja Kinnari. Lehdessä ei sanaakaan. Onko puolue väärä?

TE-keskuksen työntekijät vaihtoon, jos työnjälki on sitä että pitää vaihtaa kaupunkia. Ei osaaminen nyt oikein vakuuta. Kaikki työtä hakevat tärkeitä tälle kaupungille, työntekijöitä tarvitaan!

Mitä enemmän sähköä säästät sitä varmemmin sen hinta pysyy korkeana. Sähköyhtiöiden tuotto pitää olla nouseva.

Selvitin vaalikoneella, ketä tulisi äänestää. Minulle sopivimmat kaksi ehdokasta olivat vasemmistoliitosta ja kokoomuksesta. Tässä vaiheessa päätin turvautua kolikkoon, kruuna tai klaava.

Eipä tullut VT15 nelikaistaiseksi, eikä mitään muutakaan. Laihaksi jäi Romukeisarin saavutukset – paljon melua tyhjästä, ei jatkoon!

Kiina senkun tekee lisää hiilivoimaloita, ja samaan aikaan Suomessa vouhkataan hiilinieluista ym. ja tavallisten kansalaisten selkänahasta otetaan kaikki irti ympäristön kustannuksella millä ei ole maapallolle kovinkaan suurta merkitystä?

Nykyinen hallintojohtaja siirtyy Kanta-Hämeen hallintojohtajaksi. Tilalle palkataan hallintopalvelupäällikkönä 2019 lähtien työskennellyt henkilö. Siirtyy Kouvolan hallintojohtajaksi 1. huhtikuuta. Ja uutta hallintopalvelupäällikköä ei tarvita enää? Tulee ajatus että paljonko Kouvolan Palveluorganisaatiossa on turhia päälliköiden virkoja! Joita vois vähentää pois virasta?

Fakta kuitenkin on että perussuomalaiset äänestivät suuressa salissa aktiivimalli 2 vastaan. Sdp, vas, vihr, rkp ja kok kannattivat tätä kyykytyslakia.

Keväällä 2021 Marin oli putinmaisin ottein julistamassa koronarajoituksena täysin kohtuutonta ulkonaliikkumiskieltoa joka kaatui perustuslakivaliokunnassa.

Toivottavasti seuraava maatalousministeri ei tule Keskustapuolueesta. Vaan puolueesta, joka tohtii purkaa tuon hallitsemattomaksi käyneen tukiviidakon, sekä lopettaa rikkaruohopankeiksi osoittautuneille kesantopeloille hehtaarituet. Noille yli 200 000:lle hehtaarille olisi tässä maailman tilanteessa hyötykäyttöäkin. Nykyviljelyyn sopimattomille lohkoille voisi ohjata pienen metsityskorvauksen.

Kouvolan kaupunginhallitus jahkaa perinteisesti Pride-liputusasialla. Jos olette ihmisoikeuksien puolella, niin sitten lippu salkoon!