Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Napakat | Toikka ja Portaankorva, olisiko tarve selittää, mitä järkeä on itäradalla?

Parempi olisi järjestää lisää tukityöllisyyspaikkoja, pitkään hyvälläkin koulutuksella tippuneille/taantuneille työttömille. Pienelläkin alkusysäyksellä paremmat mahdollisuudet yleisillekin työmarkkinoille sijoittua omalle, tai sitä sivuavaankin suuntaan.

Energiatehokkuusdirektiivi no johan tulossa "jytky"! Nyt on nopeasti erottava Eu:sta kyllä nyt on järki kadonnut Brysselissä! Kyllähän muualla maailmassa on paljon enemmän huonokuntoisia asuntoja kuin meillä! Omakotiasujat ja vanhemmat kerrostalot arvot nollataan!

Britit tiesivät mitä tulossa

Alkaa jo riittämään lähi- ja sairaanhoitajien jatkuva kitinä (muka!) huonosta palkasta! Eivät ole lääkäreitä!

Jos lenkkeilet koiran kanssa jäällä, älä jätä kakkakikkaroita jäälle. Ei se kakkapussi mitään paina ja rannasta löytyy roskiksia. Järjen käyttö sallittu.

Yhteytetty hiili pysyy paperissa ja puuaineessa. Kasvatus, käyttö ja istutus voivat osoittautua ratkaisuksi. 5 miljardin sakkomme olisi loistava tähän.

Hei, sinä, joka lasket koirasi luonnon eläinten kimppuun, nautitko siitä? Taidat olla latvasta laho!

Toikka ja Portaankorva, olisiko tarve selittää, mitä järkeä on itäradalla? Sheikki on oikealla asialla.

Tapaus Zaitsev: jos 3 vuoden täällä olon jälkeen kielitestistä hylsy, voi sanoa että oma panostus ei 100 %. Kaikkea ei tarvitse odottaa valmiiksi tarjottuna, itsekin voi ponnistella – kielitaidonkin eteen.

Vaikka kaikki muut hyväksyis naispappeuden, niin sydämeni muistaa Jumalan sanat, sitä en salli, että nainen opettaa, paimenen tulee olla mies. Nainen vaietkoon seurakunnassa. Ihmisten ajama tasa-arvo asia voi loitontaa meidät pois kaikkein suurimmasta Rakkaudesta?

M-R S

Valtiovarainministeriö pani ltäratahankkeen hyllylle. Nyt on Kouvolankin osalta aika säästää kyseisen hankkeen palkka- yms. kustannuksissa.

Sekö on kyykytystä kun halutaan ihmisten hakevan töitä ja elättävän itsensä?

Voi hyvänen aika sentään. Äänestäjä päättää kopissa kelle antaa äänen. Napakoissakin jälleen äänessä ne jotka eivät edes käy äänestämässä, mutta louksuttaa pitää.