Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Napakat | Pakkauksissa tuotteiden määrä vähenee, ja kaupat nostavat hintoja niin paljon kuin kehtaavat – ja nehän kehtaavat

Kulmunia ei syytetä, Jääskeläinen tuomittiin luottamuksen pettämisestä. Luottaako yrittäjät ja muut johto- ja virkamiestahot? Olisiko syytä miettiä?

KN

Kuinka kauan Kouvolan veronmaksajien on kestettävä Lappeenrannan ja Kotkan tv:n ja radion yksipuolista uutisointia ohittaen täysin kaakkoissuomen suurimman kaupungin. Tehkää jotain heikot päättäjät!

Voisiko siellä koulussa opettaa, että vähemmistöt ja mamut eivät ole ainoita joilla on oikeuksia. Lapset puukottaa ja ryöstää toisiaan. Koululaitos hoi.

Niinhän siinä kävi kuin arvelinkin, eli kaupungin mielestä purkukuntoisesta mäestä tuli yhden yön ihmeenä käyttökuntoinen – hyvä näin! Voisiko virkamiehet, liikuntapäällikkö tai joku muu viskaali kertoa, miksi mäestä edes tehtiin ko. päätös? Se on juhlan paikka kun edes joku päätös pitäisi. Onnea uusille mäkimiehille!

En äänestä translain puolesta äänestäneitä ehdokkaita. Nyt on uuden ehdokkaan etsintä, jota vois äänestää. Oliko Kouvolasta ketään?

Niin, että KooKoo on sitten tehnyt jatkopahvin valmentaja Salon kanssa. Täytyy ihmetellä, että millähän meriiteillä hän on pestin saanut? Taitaa olla aika edullinen Kouvolan lätkäyhtiölle. Minusta tuntuukin, että Kultanen voisi valmentaa itse näitä hommaamiaan "pelimiehiä". Jos yksi kausi meni Ollilla vähän paremmin, niin sitten seurasikin se kuuluisa mahalasku.

Ilkka Sarpola, kotijoukkueena KooKoo

Kaikki tahot kusettavat kuluttajia. Pakkauksissa tuotteiden määrä vähenee ja kaupat nostavat hintoja niin paljon kuin kehtaavat. Ja nehän kehtaavat. Kaupassa käynti on jo vastenmielistä pakkoa. Onneksi oma pakastin pelastus. Viime syksyn satoa vielä. Leivonta myös onnistuu. Ja niksejä löytyy. Nyt hiivaleivät ja kaurasämpylät nousemassa. Kääretorttu vielä lopuksi!

Kiky pienensi käteen jäävää palkkaa, kun työnantajamaksuja siirrettiin työntekijän maksettavaksi. Sen piti olla määräaikainen juttu "kilpailukyvyn" parantamiseksi, mutta siitä näyttää tulleen pysyvä palkanalennus ja lahja yrityksille. Olisi jo aika korjausliikkeeseen!

Hyvää kesää KooKoo, ja ensi kauteen sitten oikeasti tosissaan!

Luontokappaleet kakkii jäälle ja kalat pissaa veteen. Eihän tästä tule mitään!

Huolestunut

Helsingistä Lahteen on 31 junavuoroa vuorokaudessa. Helsingistä Kouvolaan on 17. Lahdessa voi siis asua edullisesti ja silti käydä työssä pääkaupunkiseudulla. Sama havainto kertoo myös, miksi nopea rata olisi hyödyksi myös Itä-Uudellemaalle ja Kouvolalle, jos sellainen tehtäisiin.

Miten on mahdollista että tämän uuden Hyvinvointialueen hoitajat pystyvät arvioimaan hoidon tarpeen vain katsomalla aikaa varaavan syntymävuoden? Tosi tylyä kohtelua kun yrität saada lääkärille aikaa. Teistäkin voi tulla vanhoja jotka tarvitsevat apua. Kohtele toista kuten toivoisit itseäsi kohdeltavan.

Oikeuskanslerin mukaan Kulmunilla on ollut "oikeus luottaa virkavalmistelun laillisuuteen" eli Jääskeläiseen. Onko Kymenlaakson yrittäjillä sama oletus?

Aion äänestää persuja, mutta en lintsaria. Eduskuntaan tarvitaan rohkeita osaajia.

Antaako uusi R:n mainos hyvän roolimallin nuorille tytöille? Herätys MTV!

Hyvinvointialueen tj Hagmanin ajojahti menossa. Hitto tätä kymenlaaksolaista "mikään ja kukaan ei kelpaa" toimintakulttuuria. Katsokaa peiliin!

Eikö tämä sateenkaarikansakin koostu aivan tavallista ihmisistä. Turhaan pitävät itsestään meteliä ja vaativat lippuja ja liputuksia. Jos joku ryhmä vaatii erityiskohtelua, vastatkoon itse kustannuksista.

DI Eskelinen liioittelee itärajan hyötyjä suhteessa kustannuksiin, joista suurin osa on veronmaksajien harteilla. Myös EU-raha on veronmaksajien rahaa!

Käsittämätön rakkaussuhde päästöihin persuilla. Vertaavat Suomea mm. Kiinaan, jossa isoilla alueilla sinistä taivasta ei ole nähty vuosiin, ihmiset sairastavat ja kulkevat maskit naamoilla saasteiden takia. Ja persujen mukaan se onkin Suomi, joka kurjistaa kansalaistensa elämää!

Jos haluatte Kouvolan kasvuun, palkatkaa kaupungin edunvalvojaksi nykyisten tilalle Eskelisen Pertti. Hän sentään kantaa huolta Kouvolan kehityksestä. Muut ei.