Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Napakat | Oispa kiva tietää kenen tai keiden aivoituksissa oli tämä Kymiring

Lasta ei saa komentaa eikä tukistaa. Ne saa huumehöyryssä puukotella, sotkea ja särkeä. (Niitä pitää ymmärtää?)

Kyllä tuli Käpylän tiet hienoon kuntoon perjantaina John Deere -miesten jäljiltä. Kiitos Archie.

Sinä valkoisen Peugeot-pakettiauton kuljettaja, joka ajoit Kuusaantietä Kouvolan suunnasta 10.3. n. klo 13. Rek nro. myös tiedossa, satuitko huomaamaan betoniaseman luona kahta suojatietä ylittävää lasta? Lapset melkein sun kanssa samalla kaistalla, mutta sulla ei edes jarruvalot välähtänyt, vaan vauhti pysyi samana. Oletko saanut kortin muropaketista vai onko aivotoiminta muuten vaan nollaluokkaa?

Tämä aiheuttaa vatsanväänteitä joillekin, mutta kyllä Sanna Marin on hoitanut tonttinsa näillä poikkeavilla ajoilla kohtuullisen hyvin. Odotelkaa nyt seuraavaa pääministeriä moitittavaksi, jos sitten helpottaisi.

Millä perusteella Putinin sylikoirat saavat olla Natossa? Kiristävät muita maita eivätkä aja Naton etua.

Luulisi koiranomistajan huomaavan, kun isokokoinen koira karkaa. Ilmeisesti jo useamman viikon liikkunut Kytöahon suunnalla, viimeinen havainto 10.3. päivällä Karhikujalta. Kiinnipitoaika!

KooKoo on pienen kaupungin pieni seura. Pelaajabudjetti Liigan 13. suurin. Ei kai nyt kukaan voi realistisesti odottaakaan, että joukkue pelaisi mitaleista joka vuosi. Koittakaa nyt ymmärtää realiteetit!

Oispa kiva tietää kenen tai keiden aivoituksissa oli tämä Kymiring! Ei ihan halpoja nämä hukkaputket, joita täällä Kouvolan lähialueella on tehty!

S. Essayah lipsautti A-Talkissa: "Mikään maa ei ole koskaan saanut velkaantumista taittumaan." Ei tietenkään, kun velkaannuttaminen on tämän talouden ominaisuus ja perusta. Mutta kun kaikki puolueet ovat olleet tätä rakentamassa kokoomuksen liekanarussa, niin synnittömiä ei ole. Oli vaaleja tai ei, sama valtion tuhoaminen jatkuu ja yhtiövalta kasvaa.

Valistunut ennuste

Nyt Kouvolan äänestäjät, äänet omalle alueelle, niin saadaan ministeri omalle alueelle. Nykyiset etelän edustajat ja ministeri ei oo ollut kiinnostunut meidän kulman asioista!

Ehkä nyt – toivottavasti, ihmiin ymmärtää eron: lonkerotölkit a 15snt vastaan Hornettien romutushinta. Tietäkää, meit keskustalaisiikii on viel olemas!

Siinä nyt näkee kuinka kokematon Sanna Marin on ulkopolitiikassa, lupailee jo hornetteja Ukrainalle, vaikka Suomelle ne on elintärkeät tällä hetkellä.

"Kokemattomuus"

Hienoo nähdä Timo Soini taas vauhdissa – kiitos YLE. Tämänhän voi ilmoittaa, kun noinkin fiksu mies ei oo ehdolla...

Tärkeässä vastuullisessa asemassa olevan poliitikon, kuten pääministerin, ei pitäisi puhua läpiä päähänsä, varsinkaan ulkomailla. Oliko vierailuohjelmakaan loppuun saakka harkittu.

Lahdesta enemmän junavuoroja Helsinkiin kuin Kouvolasta, napakoissa. Tarviiko Kouvolalaiset oman radan, vai riittäiskö vuorojen lisääminen jos matkustajia on tarpeeksi.

Kuivasatama

Sannan Ukrainan reissu ei ollut vaalireissu, mutta siitä tuli sellainen.

Ennen oli Rinteen Vappusatanen, nyt tuli Marinin Kiova-Hornet.