Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Napakat | Suomessa ei arvosteta luontoa: metsiä liikahakataan ahneiden sijoittajien hyväksi, ja pihapuutkin kaadetaan valon tieltä tai kun ei viitsitä haravoida

Muut pystyttävät vaaliteltan kotipaikkakunnalla ja tarjoavat äänestäjille kahvia ja makkaraa. Sanna Marin pystytti Ohisalon kanssa vaaliteltan Kiovaan ja tarjoaa hävittäjiä.

En välttämättä ole Alkon monopolin kannalla. Mutta myyjiltä saa Alkossa kyllä asiantuntijaneuvoa juomien laaduista ja muutenkin tuotteista. Niissä maissa joissa myydään alkoholijuomia ruokakaupoissa, niin itse pitää tarkkaan tietää mitä haluaa, koska ei myyjillä riitä asiantuntemus alkoholituotteiden myynnissä. Sama pätee myös meren takaiseen naapurimme Viroon. Eli ei huonoa ilman hyvää Alkon monopolissa.

Ilkka Sarpola

Valtionjohdon ABC on Marinilta täysin hukassa!

Sanna Marin uhkaa Suomen uskottavuutta ja jopa puolustusta oman edun tavoittelullaan ohi presidentin, Puolustusvoimien komentajan ja puolustusministerin. Uskomatonta mutta näitten aika käy vähiin.

Suomessa ei arvosteta luontoa. Metsiä liikahakataan ahneiden sijoittajien hyväksi, ja pihapuutkin kaadetaan valon tieltä tai kun ei viitsitä haravoida.

Onnittelut KooKoolle, aivan mahtavaa. Teiltä löytyi sitkeyttä!

Eikös tuo KSS:n 10 milj. euron voitto olisi pitänyt näkyä reilusti alempina sähkön hintoina. Sähkön kuluttajiltahan nuo rahat on riistetty!

Marin on oikeassa, Ukraina tarvitsee aseita. Ei sympatialla sotaa voiteta.

Nyt ei enää Marinia ja Ohisaloa ulkomaille tällä hallituskaudella, kohta ne lupaa koko Suomen! Riittää kun ne on neljän vuoden aikana jakanut veronmaksajien rahoja kaikille pyytäjille ja nyt on oma kansa kuilun partaalla!

Kaikki kunnioitus veturinkuljettajille, mutta mielestäni raitiovaunun ajaminen liikenteessä on vaativampaa.

Vaari

Kokoomuksen talousosaaminen on pelkkä myytti. Aivan kuin että punatukkaiset ovat luonteeltaan jotenkin erilaisia tai että musta kissa tuo onnettomuutta? Todellisuudessa kokoomus on 40 vuodessa tuhonnut Suomen perusinfran, velkaannuttanut valtion, kunnat, ihmiset – kaiken ja pilannut työmarkkinan ja työelämän. Tämä tuhon tie alkoi Holkerin v. -87 hallituksesta ja näyttää jatkuvan lopulliseen katastrofiin asti. Vastavoimaa ei näytä löytyvän, vaikka kymmenet vaalit pidettäisiin?

Ei Unkarin ja Italian tielle

Jääkiekossa törkeitä taklauksia ei näköjään saada pois. Kovemmat rangaistukset. Vähintään 5 ottelun pelikielto ja auto-, vuokra-, asunto- ym. edut maksettava takaisin seuralle siltä ajalta. Jos pelaaja saa uudelleen suihkukomennuksen, niin loppukausi katsomossa.

Miksi suomalaisia vanhoja elokuvia on mahdoton seurata uusilla vastaanottimilla? Puheesta ei saa mitään selvää.

Harmistunut

Ilman ei-kaupallista Yleä joutuisimme yksipuoliseen mediaympäristöön. Me tarvitsemme luotettavaa ja puolueetonta mediaa näissä maailman myrskyissä. Se on elintärkeää! Meillä sentään on luotettavia medioita, toisin kuin itänaapurissa. Pidetään siitä kiinni!

Sheikki perehtyi aikoinaan Itäradan esisuunnitelmiin ja totesi, että tätä rataa ei tulla koskaan rakentamaan. Nyt valtionvarainministeriö tuli samaan tulokseen. Kansa tarvitsee edustajia, joiden kantti kestää.

TA