Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Napakat | Itärata taitaa olla menetetty mahdollisuus

Puola hyödyntää tietoisesti omaa kivi- ja ruskohiiltä. Meillä Marinin hallitus karsastanut oman turpeemme käyttöä. Kalustoakin jouduttu romuttamaan.

Voi hyvänen aika tätä kaupungin touhua, ei oikein voi uskoa todeksi. Jalkapallon paikalliskamppailu Kumu-KJP pelataan Kotkassa. Mitä siellä kokouspöydässä puuhataan, ei tämä varmaan rahan puutteesta johdu vaan taitaa olla arvokysymys.

Nainen katsomossa!

Jos Suomen lipun käsittelyssä on tarkat ohjeet, niin miten on urheilijoitten laita. Lippu laitetaan hikiseen niskaan! Miten on urheilutoimittajien suosimat sanat kellottaa ja maalata. Minun mielestäni ne tarkoittavat ihan muuta.

Pätkä

Jos Kouvolan kaupunginhallitus on ihmisoikeuksien puolella, se ei missään nimessä liputa yhden liikkeen eli Pride-liikkeen puolesta. Mikä erikoisoikeus on Pride-liikkeellä muihin verrattuna.

Mitä meillä suomalaisilla oikein korvien välissä liikkuu, kun eturivissä autetaan ihmisiä ympäri maailman? Omat lapsemme ovat tuuliajolla, hukassa suorastaan tässä ajassa. Varkauksia, ryöstöjä, pahoinpitelyjä ja puukotuksia ties mitä vielä. Eikö nyt kellot ala soida aikuisten ja päättäjien päässä, että jokin on pahasti vialla tässä ajassa? "Poninhäntä Heikkin" leikkauslistassa ehdotetaan leikkauksia, jotka koskevat juuri tätä ryhmää!

SmL

Metsien ennallistamisella pelottelu oli bluffia, vain keino lisätä puukauppaa, mikä onnistui. Tämä myönnetään vasta, kun ei ole enää mitä hakata.

Surullinen Kouvot Akatemian loppumisesta. Pojat tyhjän päällä. Vuosien harrastus uhkana loppua. Harmi, ettei johto hoitanut töitään vaan siirtää vastuun jonnekin ihan epäoleelliseen. Kun itse uskoo omia juttuja, ollaan jo vahvasti metsässä. Kiitos Kure ja pojat!

Ei pidä napakoissa (su) vääristellä Sari Essayahin puheita A-Talkissa. Hän sanoi, ettei yksikään maa, jonka velka-aste on ylittänyt 80%, ole siitä kierteestä itse selvinnyt. No ei ole, velkojien maksuohjelmat ovat astuneet voimaan. Suomi on jo pelottavan lähellä tilannetta, jossa ulkopuoliset puuttuvat asiaan!

Itärata taitaa olla menetetty mahdollisuus. Mutka Lahteen merkitsee, ettei Kouvolaan tule lisää asiakkaita eikä lisää junia. Nopea rata Kouvolasta Porvoon kautta pääkaupunkiseudulle auttaisi kuitenkin koko Itä-Uuttamaata ja toisi Kouvolan samalle tasolle kuin Lahti ja Hämeenlinna. Vertailla sopii!

Miten voi yhteiskunta hyväksyä nuorten hirviökäytöksen? Kun hyvikset on heikkoja, pahuus saa vallan. Oisko häpeäpaalusta apua?

Kokoomuksen mukaan postinjako pois postilta. Jatkuuko se myös: sakotus pois poliisilta ja verotus pois verottajalta. Maanpuolustus Suomen wagnerille? Jotain rotia pliis.

Mistä johtuu, että Urheiluruudussa jatkuvasti kommentoitiin Mikkelin Jukureita. Kouvolan KooKoosta vasta, kun nousi jatkoon Jukureiden ohi kuten myös vuosi sitten. Olisikohan tähän syynä kaupungin tiedotusyksikön saamattomuus. Mikkelissä asia on osattu hoitaa ja paljon pienemmällä porukalla!

Kaikki halukkaat Liiga-lisenssin ostajat vain laajentavat mestaruutta. Mestis-kohtaamiset sekä -mitalistit karsimassa tai SM-villikorteissa toimisivat.

Ottaisitko vastaan Suomen kuuluisimmalta romukauppiaalta hävittäjiä? En – kun en juo ylipäivästä maitoakaan.. Enkä äänestä demareitakaan!

Sanna Marin on saanut käsittämättömän paljon kuraa niskaansa. Rauhan aikana kenelläkään ministerillä ei ole ollut tällaista ajanjaksoa. Korona vaati omansa ja nyt Ukrainan sota. Kukahan siellä olisi sitten pärjännyt paremmin? Yhtään Hornettia ei Sanna ole luvannut, vaan se on ilkeämielisten panettelua. Kuten urheilussakin, kotisohvalta on helppo huudella.

Ei tainnut ääntenkeruumatka mennä ihan nappiin, vai mitä Marin.

Jo oli Taskisella mielipide. Pitäisi antaa ääni henkilölle, joka julkisesti on vastaan Kouvolan ajamille asioille tai puolueuskollisuutta johtotähtenään pitävälle. "Pätevyyttä" kerrakseen. Käyttäkää vaalikopissa järkeänne!

Kepulaisten vaalislogan "eteenpäin" haiskahtaa sossuilulta.

Ääniä on jollain tavalla saatava ja kepulaisten liehiteltävä jotain puoluetta.

Sanna kävi näyttämässä mallia Saksan ja Ranskan vellipöksyille. Ymmärtää kyllä, ettei Hornetteja voi luovuttaa moneen vuoteen. Rohkea viesti tuen jatkumisesta

Slava Ukraini!

Rahoittamamme Yle valittaa sähköfirmojen hyötyvän liikaa energian hinnoista. Totuus unohtuu: kuluttajan sähkölasku rakentuu kolmesta yhtä suuresta osasta. Ne ovat sähkö, sähkön siirto ja verot. Eniten energian hinnasta on hyötynyt valtio, sillä sille raha tulee puhtaana käteen eikä tuotannosta tarvitse maksaa.

Mitä virkaa on koirien kiinnipitoajalla "sakkouhalla", kun kuitenkin lainsuojatonta supikoiraa saa metsästää ympäri vuoden koirat irrallaan juosten, koirako muka ymmärtää erottaa eläimet toisistaan, mitä saa jahdata ja mitä ei. Eiköhän koira lähde ihan minkä tahansa eläimen perään jonka näkee, joten turha hehkuttaa näitä eläinten pesintärauha- ym. lakeja. Kyllä se olemassaolon rauha kuuluisi myös supikoirille.

Suomalainen tule sinäkin Ukrainaan Hornettisi kanssa, rahasi ovat jo täällä.

Eikö tyhjän Marjoniemen terveyskeskuksen ja Poksin sairaalatarvikkeita voisi toimittaa Ukrainaan?

Miksei nyt puhemies Vanhanen julista, että meillä on mielipiteenvapaus ja oikeus ilmaista se? Hän puolusti kyllä työpaikkajuoppoa elinkeinoministeriä. Lintilä maksakoon sentilleen takaisin monena vuotena veronmaksajien rahoilla työpaikalleen ostetut viinat. Nyt sitten nolot kepulaiset ym. yrittävät mustamaalata suosittua pääministeriämme.