Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Napakat | Sinä, joka availet, luet ja pidät postin väärin jakaman kirjeen, olet rikollinen

Talvisodan päättymisen muistotilaisuudesta olisi toivonut vaikkapa muutaman rivin lehdessä.

Kohta entinen kestotilaaja

Voi Kauniston Ville! Sanoit paneelissa: "Itse asiassa työttömänä on jälleen kerran vähän kannattavampi olla kuin töissä." Ansiosidonnainen 900€ käteen, palkka olisi 1700 €, kannattavaako? Laskut, ruoka ym. sama hinta silti.

Ei jatkoon

Toisaalta KSS:n 10 milj. euron voitto meni oikeaan paikkaan. Lähivuosinahan KSS uusi ja upotti sähkökaapeleita maan alle pitkin Kouvolan kaupunkia mm. Kuusankoskella ja paljonhan niihin euroja upposi ja toimintavarmuus parani. Ennakoivasti toiminut johtoporras sai nyt kuluja osan takaisin.

Pienkuluttaja

Kiitos Soukeron laduntekijöille ja myös siellä hiihtäjille ladun aukipidosta!

Millähän tasolla tämä pääministeri Marin oikein liikkuu. Suihkitaan sinne ja tänne ja sitten taas selvitellään. Ei oikein vakuuta.

Kyllä on halpuutettu kun ei Valkealan S-marketin ovea saada korjattua.

Taas lupaavat kansanedustajaehdokkaat vaikka kuun taivaalta, mutta lupaukset unohtuu samantein jos tulee valituksi! Ja ensimmäiseksi nostetaan tietysti kansanedustajien palkkoja ja sitten voikin jatkaa kansan elämän kurjistamista!

Ei voi olla totta, näin ilmoituksen jossa etsittiin perheen kissalle uutta kotia. Ilmoituksessa luki, että kissaa ei luovuteta vain sisäkissaksi koska on ulkoillut aina vapaana. No nyt kun kissa muuttaa uuteen kotiin ja ympäristöön niin eihän se tiedä missä on ulos päästyään ja taas on yksi kulkuri maailmalla. Tuttu tilanne, näin kävi meidän naapurissakin kun päästivät uuden kissatulokkaan heti ulos. Ei ole löytynyt eikä varmaan enää löydykään. Kuinka kurjan kohtalon onkaan kokenut.

Hinnat nousevat, palkat nousevat, hinnat nousevat... Piiri pieni pyörii. Jäitä hattuun nyt!

Essayah on tietenkin aina oikeassa, koska Jumala on hänen puolellaan. Hänen aatemaailmansa edustama velka-automaatti ei kuitenkaan armoa anna yhdellekään valtiolle. Soditaan tämä suuren valheen uusliberalismin aiheuttama Harmageddon, joka on hyvässä vauhdissa ensin, ja "vääristellään" sitten lisää?

Valistunut ennuste

Olen tiedostanut, että ylipainoisia syrjitään. Vaadin ehdottomasti liputusta Kouvolaan lihavien puolesta!

Sinä, joka availet, luet ja pidät postin väärin jakaman kirjeen, olet rikollinen. Palautapas väärin jaettu posti avaamattomana siihen laatikkoon, johon se kuuluu!

Elimäen terveysasemalla oli tosi ammattitaitoinen ja kokenut hoitaja. Ja mukava. Kannattaa sinne ajella kauempaakin.

Kirsikkapuisto pahimpaan liikennesaasteeseen!?

TH