Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Napakat | Estetäänhän lokkien pesiminen tänä vuonna Voikkaan entisen tehtaan katolla?

Millä perusteilla toimitus valitsee julkaistavat napakat? Meneekö viestistä maksu 1,10 silti, vaikka napakkaa ei julkaista? Näihin kysymyksiin toimitus voisi vastata lehdessä.

Ykskaks rouva Werning on puhjennut kukkaan Kouvolan seudulla. Oli paljon hiljaisia aikoja, ei mielipiteitä. Nyt pinkkiä. Silläkö äänestäjät herätellään.

Voisiko KS tehdä jutun, kuinka paljon rahaa, sotakalustoa ym. tavaraa ovat muut EU-maat antaneet Ukrainalle. Tuntuu, että Suomi antaa liikaa, oma kansa näkee kohta nälkää!

Onhan se hyvä, kun sotaa käyvää maata autetaan, mutta millä Suomen kansa ne miljardit maksaa? Kotimaa ensin. Pian Suomen omistavat "suursijoittajat", emmekä tiedä mistä maasta!!

Miksi Venäjä ei kutsu Suomessa asuvia kaksoiskansalaisia sotimaan? Heitä on paljon ja varmasti haluavat tulla isän/äitienmaan tueksi. Ovat tarkkailleet jo täällä tarpeeksi. Ja Suomi on kohta Naton jäsenmaa. Ei ole hyvä jos heitä täällä majailee. Ei kukaan huolehdi heidän turvallisuudesta. Kotiin vaan ja värväystoimistoon. Siellä pidetään huolta.

Iso kiitos Ratamon päivystykseen 12.3. iltapäivällä upeasta toiminnasta ja ystävällisyydestä koko henkilökunnalle, etenkin lääkärille.

Arja-mummo

Ääni Sheikille. Kansanedustajan tehtävä on edustaa koko Suomen kansaa. Pitää ymmärtää, että veronmaksajien rahoja ei tule tuhlata turhuuksiin. RRT yksi sellainen, Kimola toinen. Palvelut pitää pystyä pitämään eikä kuluttaa rahoja turhiin hankkeisiin.

VM

Sarkolassa jaettu postilaatikkoomme samat mainokset tuplana: Lidl, Tokmanni, Sotka, Masku ja RTV.

Ehdotan, että Nato-maissa otetaan käyttöön ns. käänteinen ratifiointijärjestelmä. Tarkoituksena on "ulostaa" epäsopivat jäsenet. Ratifiointiprosentti tässä tapauksessa voisi olla 50! Tämän järjestelmän ensimmäisiksi ehdokkaiksi sopisivat hyvin Putinin sylikoirat Turkki ja Unkari!

Johan kaikki ikkunanmyyjät ym. heräsi. Älköön meille tulko. Nuo pussiin puhujat. Jos on tarve, otetaan yhteys. Varokaa. Lipeviä. Yök.

Päivittäistavarakaupat haluavat nyt kaapata sekä apteekkien että Alkon hommat. Ne haluavat myydä ihan kaiken, mitä ihminen voi tarvita. Noin suuret yritykset käyttävät jo nyt liian suurta taloudellista valtaa muutenkin. Ei anneta niille ihan kaikkea!

Paransiko taksiliikenteen "vapauttaminen" taksipalveluja? Vastaus: ei. Paransiko nuohouksen vapauttaminen talojen paloturvallisuutta? Vastaus: ei. Mitä luulette, parantaisiko apteekkitoiminnan vapauttaminen terveyttä? Tai alkoholinmyynnin vapauttaminen alkoholismista?

Miksi Kouvolan kaupunkimetsiköt harvennetaan samalla sapluunalla?Jälki harvaa ja karua, kaikkea muuta kuin luonnon kannalta hyvää.

Vai on itärata hyödytön hanke. Sen vaikutusalueella on noin miljoona ihmistä. Helsinki ja koko Itä-Suomi. Älytöntä väittää hanketta turhaksi!

Kyllä kansalaiset pistetään todella kyykkyyn, jos pakkoremontointi toteutuu. Elo tässä maassa on nykyisin muutenkin kallista.

Pakkoremontointi Eu-diktatuuria.

Romuäijä on ollut Kouvolan edunvalvojana eduskunnassa aivan täysi nolla. Ei jatkoon.

Olipa torstain, 16.3., napakoissa luki- ja ymmärryshäiriöisten tekstejä.

Öö

Itärataa ei tarvi mut itärajalle Trump-luokan aita ja muista äänestää oman seudun ehdokasta, mutta ei sellaista, joka on poissaolotilastojen kärjessä tai ei osallistu tärkeän oman alansa äänestyksiin eduskunnassa...

Työnsankari

Estetäänhän lokkien pesiminen tänä vuonna Voikkaan entisen tehtaan katolla? Hirveä melu ja sotku läpi kesän, hyökkäilevät myös lenkkeilijöiden kimppuun.

Kuka vielä tämän löytökissapaljouden keskellä etsii omalle kissalleen uutta kotia ehdolla, että kissa saa liikkua vapaasti ulkona, sisäkissaksi ei kuulema luovuteta. Siinä on taas yksi kulkuri lisää, kun lasketaan uudessa ympäristössä ulos. Ei ole enää nykypäivän ajatus kissan irtipito, eikä lainmukaistakaan. Onko tämä jotain järjenköyhyyttä ihmisillä, joille asia ei tunnu menevän perille, ettei kissat saa liikkua vapaina.

On se vaan harmi, kun kaasulinjan latu on pilalla Inkeroisten päässä olevan kivimurskaamon kohdalla. Koko tienoo on harmaan hiekkapölyn peitossa, se ei tee hyvää suksien pohjille.

Muistuukin mieleen vuositakaiset vaalit, kun ehdokas sanoi, ettei kyläpolitikointia ala tekemään vaan kaikkien yhteisten asioiden hoitamista. Edistyksellinen demoratia.

Pääministeri julkaisi SDP:n puolustuspoliittisen linjauksen. Suomen puolustukselliset avaukset on paras tehdä valtiovierailuilla.

Juttua muokattu 22.3. klo 8.44: Poistettu napakka, jossa oli väärää tietoa.