Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Napakat | Onko Kouvolassa yhtään ympäristötietoista Earth Hour -ravintolaa?

Poliisin toiminta on koomista. On hyvä studiokuva kaverista, jolla ei ole nimeä? Lähettikö hän selfien nimimerkillä "Arvatkaa kuka"?

Taas joku Di kirjoittaa väitteitä jotka eivät perustu mihinkään totuuteen. 12 min. säästöllä ei ole merkitystä kiinteistöjen arvoon saati sitten Kouvolan kehitykselle. Säästyvät rahat voi ihan hyvin käyttää ihmisten hyvinvoinnin kehittämiseen.

Harri Helminen SDP petit meidät, kun hyppäsit porvarien kelkkaan tukemalla kepun ehdokasta vaalimainoksessa. Emme jaksa enää tehdä omaa vaalityötä.

Pettyneet toverit

Kiitos sinulle ummeljokelainen nuori mies, kun ilmoitit, että postini on jaettu sinun osoitteeseen. Vielä löytyy huomaavaisia ja ajattelevia ihmisiä. Kiitos sinulle.

Missä vaiheessa Sheikki on suorittanut ammattikoulun? Neljä vuotta sitten oli vielä kesken? Luulisi että rehellisenä kertoisi että rahkeet riitti pelkkään peruskouluun...

Alkaa ottaa päähän tuo jonkun naisvihaajan joka-aamuinen pääministerin maalittaminen! Muutoinkin lehden anti on kovin ohut, sisustushömppää ja ihmissuhteita kuin jossain kuvalehdessä! Harkitsen tilauksen lopettamista.

Olipa kammottavaa kun yöllä klo 2.15 jaetaan Kauniston vaalilehteä kerrostalossa. Herää siihen kolinaan ja luulee et varkaat tulee sisään.

Häkkinen Inka vouhottaa vain hoitajista ja niiden etujen ajamisesta! Ei missään nimessä ääntä tuollaiselle!

Metsähallitus toimii moraalittomasti hakatessaan vähäisiä yhteisiä vanhoja metsiämme sellukattilaan! Hyi, häpeä! Eikö pitäisi nyt juuri ne suojella, se ei veisi metsärahaa yksityisiltä metsänomistajilta.

Kouvolaan suunnitellaan toimistorakennuksia? Muualla niitä on pilvin pimein tyhjänä. Onko tämä suunnittelu ajateltu loppuun saakka? Rakentamisvimma näyttää jatkuvan, vaikka tarpeesta ei ole tietoakaan.

Etätyöntekijä

Meinaatteko te marinistit, että sota Ukrainassa jatkuu vielä vuosikymmenen loppuun? Ei hornetteja voi aikaisemmin luovuttaa. Järki käteen, selittelyssäkin.

Onko Kouvolassa yhtään ympäristötietoista Earth Hour -ravintolaa, jossa voisi syödä kynttilänvalossa la 25.3.?

Ruotsin ei tarvitse liittyä Natoon koska Suomi tulevana Nato-maana on idän ja lännen välissä, onneksi olkoon ruotsalaisille. Saadaan pian materiaalia uusiin sotaromaaneihin.