Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Napakat | Vanhat metsät ovat lopettaneet kasvunsa eivätkä toimi enää hiilinieluina

Kun Venäjä voitaa sodan niin EU ja Nato hajoavat. Onko se hyvä vai huono asia, jokainen saa miettiä sitä ihan itsekseen.

Marinin ulostulot Naton ja Ukrainan asiassa kaikki ovat menneet pieleen. Vaarallisia puheita koko Suomelle. Mutta tämä ihminen toivon mukaan hiljenee kahden viikon päästä ja menee sinne missä pippuri kasvaa.

Kyllä kouvolalaiset taas näytti miten tuulipuvuissa tehdään politiikkaa. Jauho-Sannaa pällistelemään selfien toivossa.

Pele

IS 18.3.23. KSS energian tulos 2654% suurempi kuin edellisellä tilikaudella. Näin meitä kupataan.

Ihmettelen paljon, miksi näitä Sanna Marinia koskevia kehuvia mielipiteitä julkaistaan tosi paljon? Onko lehden kanta? Totuus mielestäni on, että hän on mokannut enemmän kuin kukaan edeltäjänsä. Vienyt hallituksellaan koko maan velkakierteeseen. Nauttii esiintymisestään narsistisesti maailmalla. Puhuu täysin samoja fraaseja joka tilanteessa. Ei mitään omia mielipiteitä saatika korjausohjeita! Toivottavasti ei enää ikinä ole pääministeri!

Vihreä suomi, ei me olla Espanjassa. Panostetaan aurinko- ja tuulivoimaan. Tuli tuuleton pilvinen pakkasyö. Miten se sähköauto lähtee aamulla liikkeelle?

Meillä on fiksu ja sanavalmis pääministeri. Minkäs ihminen ulkonäölleen voi, kun on vielä kauniskin.

Sosiaaliturva kuuluu kaikille. Mm. halukkaat töihinsaneltaviksi saakoot palkan päälle. Palkkainflaatio on väärä huoli, tuotos ja työn kannattavuus oikeat.

Selfie pääministerin kanssa, melkein sukua julkkikselle siis! Voi jessus!

Kauheaa lukea noista rakeista jotka pureksii lapsia sekä aikuisia. Myös toisia koiria. Rakkien ruoka niin kalliiksi, että osa ainakin poistuu. Räksyttäjiä ihan liikaa.

Vanhat metsät ovat lopettaneet kasvunsa eivätkä toimi enää hiilinieluina. Ne on hakattava pois ja istutettava tilalle uusi kasvava metsä.

Molempia ei voi saada

Miksi kokoomus ei pidä enemmän ääntä itsestään? Pelkään pahoin, että huonosti käy vaaleissa.

Aina Kymäläinen teki kaikkensa, ettei lääkärikopteri olisi tullut Kouvolaan. Sirpa Paatero vastusti Itärataa Kouvolan kautta. Nyt he haluavat kouvolalaisten äänet.

Ei olla hölmöjä

Hyvä vaalikirjoitus Sinikka Rouvari ikääntyneiden edunvalvonnasta. Vaalien alla kokoomuskin lupaa nostaa pieni- ja keskituloisten eläkeläisten arvostusta. Vaalien jälkeen taas täyttä utopiaa!!

Jos Euroopan suurimmat mediatalot uutisoi Marinin luvanneen Hornetteja ukrainaan, ennenkuin yksikään oikeistolainen Suomessa ehti asiaa kommentoida, niin miten Suomen oikeistossa voi olla kuullunymmärtämisongelma?