Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Napakat | Kouvolan ja Helsingin välille tulisi saada kuntien tukema bussiyhteys

Miten on mahdollista, että Valkealan ABC:n Nostoautomaatille ei saada näkösuojaa? Tympii asioida taivasalla. Tuulee ja sataa!

PH

Kouvolan ja Helsingin välille tulisi saada kuntien tukema bussiyhteys. Aikaisin aamulla, mahdollisuus käteismaksuun, että netittömätkin voisivat matkustaa. Lääkäri- ym. muut asiat on hoidettava ajallaan. Juna ei ole lainkaan luotettava.

Kiitos 19.3. KS2-liitteestä. Milloinkaan en ole saanut lukea niin paljon hyviä juttuja yhdessä lehdessä.

Tilaaja

Sinä koirien vihaaja (KS 20.3.23) kyllä se vika on siellä hihnan toisessa päässä! Mutta sitä sinä tuskin kykenet ymmärtämään!

Jos Valkealan skeittihalli olisi Kouvolassa keskustassa eikä syrjäkylällä niin rahaa löytyisi sen ylläpitämiseen. Tässä nähdään syrjäkylien syrjintä – kaikki pois kun ei ole Kouvolan keskustassa. Nuorten harrastuksista ja heidän hyvinvoinnista välitetään näin paljon Kouvolassa, joten sekin avustus lopetettiin. Ettekö häpeä.

Onkohan liikuntapäällikkö Mäkipaakkanen ymmärtänyt tehtävänsä oikein kaupungin liikuntapalveluiden kehittäjänä. Tuntuu punakynä kohdistuvan vain lasten ja nuorten harrastustoimintaan. Nyt voisi olla jo konsultin paikka kun pyöräsuojatkin saavat enemmän rahaa kuin nuorten harrastustoiminta.

EI-ääniä vaaleissa Kouvolasta lääkärihelikopterin sijoituspaikan (Utti) vastustajille.

Mistä ihmeestä tuo Ylen uutistoimitus kaivaa nuo metsäasiantuntijat, jotka ei tiedä mistä metsien lisäkasvun hidastuminen johtuu. 60-70 luvuilla alettiin korvata harvahkoja luonnonpuustoja istutusmetsillä. Nyt nuo ensimmäiset istutusmetsät on tulleet hakkuuikään. Niinpä nyt hakataan ja uusitaan istutusmetsiä. Lisähakkuut johtuu siitä että istutusmetsistä lähtee puuta liki tuplat luonnonmetsiin verraten.

Urheasti korkoase tanassa käy Lagarde inflaatiopeikkoa nujertamaan, mutta tavan tallettajalle lyödään tässä taistossa karvas luu kouraan nollaa hivelevän koron muodossa.