Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Napakat | Ei yksi EU-lipun polttaja Suomea EU:sta pysty erottamaan

Tämä on koelähetys.

Kyllä S-pankki on hidas, 20.3. ei voi sanoa et palvelu pelaa.

Turhautunut

Jos oman kunnan alueelta ei löydy sopivaa ehdokasta niin muualta kyllä löytyy. Käykäähän äänestämässä!

Kymsoten mielenterveyspalvelut eivät ole kunnossa. Läheiseni voi erittäin huonosti ja on asiakkaana. Silloin harvoin, kun lääkäriajan saa, on lääkäri lähes aina eri. Eikö Kymsote todellakaan pysty rekrytoimaan psykiatreja virkoihin? Pidän tätä lähes potilaiden heitteillejättönä.

Venäjä auttaa Ukrainaa natseista, tappamalla naiset ja lapset. Eikö Ukrainan oikeus ole samoin puolustaa maataan Venäjän puolelle, jossa voi olla Kiinakin vastassa? Rukoillaan, että terrorismi loppuisi!

Ranskalaiset mellakoivat, jos eläkeikä nousee 64 vuoteen. Tietäisivätpä, mikä täällä on 35-vuotiaan alin eläkeikä, 67,5v! Tavoiteikä 7-kympissä! Ja kuinka alistuneesti me otimme sen vastaan, kuten yleensä kaikken! Täällä holhousyht.kunnassa ei saa osoittaa mieltään! Sääliksi heitä käy. Ja korottamista vielä päättäjät haaveilee, alin olisi 70v! Ikäsi maksat eläkettä, harva siintä pääsisi nauttimaan, ainakaan terveenä! Saisivat hävetä!

Hoitajille voimme tehdä tulonsiirron lääkäreiltä. Jälkimmäisetkin saisivat mennä arvot, ei rahanteko edellä. Heidän epäkunniottava käytöksensä on todettu.

Valkealan terveysasemalla on valtava henkilöstöpula, muodissa nykyään, kun kahteen näytteenottohuoneeseen ja ajanvaukseen ei riittänyt ketään puolentoista tunnin aikana. Kyllä siellä joitain käytävillä liikkui, olivat varmaan hoitajien avustajia.

Ääni demareille, Tampereen likka on lupaillut puolalaisillekin ilmaiset abortit Suomessa, jos hän on hallitusvastuussa. Sillälailla.

Li Andersson ja Sanna Marin kovasti moittivat Petteri Orpoa aikeista leikata valtion menoja. Itse he aikovat leikata veronmaksajien tuloja. Sitä sopii äänestäjän pohtia!

Kaikki eteläkarjalaiset kansanedustajat kovaan ääneen vastustivat Kouvolan lääkärihelikopteria. Että sellaista yhteistyötä heidän taholta. Ei yhtään ääntä vaaleissa sinne suuntaan.

Itäradan hyöty 13 min. ja hinta 1.7 miljardia. Täysin järjetön. Enemmän hyötyä kun vedetään rata Kotkan ja Haminan kautta. Silloin ei rataverkosto ruuhkaudu Kouvolan kohdalla kun RRT alkaa toimimaan.

EH

Kyllä, kansanedustustajia on liikaa. Hirveällä kiireellä runotaan lakeja, susi syntyessään. Työpäiviä alle 100, josta pois valiokuntamatkat toiselle puolelle maapalloa ym. Eikä sanaakaan eduskunnan toiminnan tehostamisesta?

Viherhäirikkö Thunberg yliopiston kunniatohtoriksi! Ei saa olla totta!

Kepua saamme kiittää vaalirahoituslaista ja sen kieroudesta.

AY-liike ampui aikanaan ohi "mässäilijämainoksella". Nyt "käsi pois mun taskusta" -kampanja on samanlainen moka ja antimainos. Kukas siellä taskulla enemmän on kuin vasemmistopuolueen verottaja.

Ei me tyhmiä olla

Onnea Harri (Helminen SDP)! Olet siirtynyt vaali-ilmoittelussa tukemaan keskustan ehdokasta. Keskusta kiittää.

Hyvä Juha Huhtala, kaksi ääntä tulossa.

Opeta siinä sitten lapsille ettei tulella leikitä, kun eräs huomiota vaille jäänyt ikuinen lapsi polttaa EU:n lipun.

Onko Sanna Marinin vainoajalle tullut etusormeen joku jännetuppitulehdus tms, kun yhtenä aamuna ei ollutkaan panettelua Napakat-palstalla?

Ei yksi EU-lipun polttaja Suomea EU:sta pysty erottamaan.

Suomessa ei ole riittävästi uskallusta tehdä ilmastonmuutoksen hillinnän kannalta oikeita ratkaisuja, kuten nopeusrajoitusten tiukennusta! Ilmanlaatukin paranisi ja henkiä säästyisi.

Pettynyt

Iso kiitos auttajille 19.3. Yhteisvoimin lähti auto kinoksesta <3

Kannattaa miettiä äänestäessä, kuka pystyy toimimaan pääministerinä myös ulkomailla!?

Sinä, joka olet sitä mieltä, ettei täysi-ikäinen kissa enää kotiudu uuteen paikkaan, vaan siitä tulee kulkuri ja hirmu peto. Et tiedä kissoista mitään. Meille on tullut usean vuoden aikana kolme aikuista kissaa, ovat kotiutuneet, niistä ei tullut kulkureita, vaikka ovat ulkona kesäisin maaseudulla. Pyydystävät toki myyriä ja hiiriä.