Kymenlaaksossa varmistui lauantaista maanantaihin 33 uutta tartuntaa – THL varmisti kolme uutta tapausta Kouvolassa maanantaina

Sairaalahoidossa on Kymsoten alueella neljä.

Kuvituskuva. Katja Juurikko

Johanna Tenovirta

Kymenlaaksossa varmistui lauantain ja maanantain välisenä aikana 33 uutta koronavirustartuntaa, Kymsote ilmoitti maanantaina tiedotteessaan. Kymsoten alueella on todettu yhteensä 401 koronavirustartuntaa keväästä lähtien. Viimeisimmät kuusi tartuntaa varmistuivat maanantaina. Lauantaina uusia virustartuntoja varmistui 20 ja sunnuntaina seitsemän. Sairaalahoidossa on neljä koronaviruspotilasta. Kymsotessa tehdään kaikista uusista todetuista tartunnoista tartuntaketjujen selvitys.

Terveyden ja hyvinvoinninlaitos THL:n mukaan uusia tartuntoja oli Kouvolassa maanantaina kolme. THL:n tilastossa Kouvolan virustartuntojen kokonaismäärä oli maanantaina 246 ja Kotkan 122. Iitissä tartuntojen määrä on pysynyt kymmenessä.

Koko maassa virustaruntojen määrä oli THL:n tilaston mukaan tiistaina 27 881. Uusia tartuntoja varmistui koko maassa maanantaina 250.

Kymsoten tiedot uusista tapauksista ovat edeltävän 24 tunnin ajalta. THL julkaisee varmistetuista tapauksista kuntakohtaisia tiedoja koronakartta-palvelussaan. Kymsoten ja THL:n ilmoittamissa tapausmäärissä on eroja. Eroavuuksien pääasiallinen syy on, että THL:n tilaistoissa näkyy sellaisia tapauksia, jotka asuvat tai on muutoin hoidettu Kymsoten ulkopuolella, mutta ovat kirjoilla Kymenlaaksossa.

Muokattu 7.12. kello 17.42: Koko maan tartunnat varmistuivat maanantaina, eivät tiistaina.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka