THL: Kouvolassa viisi uutta tartuntaa perjantaina – Koronavirustartuntojen määrä on nyt 181

Kymsoten mukaan Kymenlaaksossa on ollut viikossa 42 uutta tartuntaa. Niistä kaksi vahvistui perjantaina.

Kuvituskuva. Kati Soininen

Johanna Tenovirta

Kouvolassa on vahvistettu perjantaina viisi uutta koronavirustartuntaa terveyden ja hyvinvoinninlaitos THL:n koronaviruskartan mukaan. Kouvolan koronavirustartuntojen määrä on nyt 181. Kouvolan lisäksi uusia tartuntoja on Kotkassa ja Haminassa, kummassakin yksi. Iitissä virustartuntojen määrä on edelleen kuusi.

Kymenlaaksossa varmistettiin perjantaina kaksi uutta koronavirustartuntaa, Kymsote kertoo tiedotteessaan. Keväästä lähtien Kymsoten alueella on todettu yhteensä 266 koronavirustartuntaa. Sairaalahoidossa on kaksi koronaviruspotilasta, yksi vähemmän kuin torstaina. Viime viikon perjantaista lähtien Kymsoten alueella on varmistettu 42 koronavirustartuntaa. Niistä suurin osa on tullut esille Kouvolassa. Kymsotessa tehdään kaikista uusista todetuista tartunnoista tartuntaketjujen selvitys.

Koko maassa perjantaina todettiin 461 uutta virustartuntaa. Tartuntojen kokonaismäärä on ollut keväästä lähtien 20 747.

THL julkaisee varmistetuista tapauksista kuntakohtaisia tiedoja koronakartta-palvelussaan. Kymsoten ja THL:n ilmoittamissa tapausmäärissä on eroja. Eroavuuksien pääasiallinen syy on, että THL:n tilaistoissa näkyy sellaisia tapauksia, jotka asuvat tai on muutoin hoidettu Kymsoten ulkopuolella, mutta ovat kirjoilla Kymenlaaksossa.

Uutiseen lisätty THL:n luvut kello 12.21.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka