Kouvolassa ei uusia koronatartuntoja – Koko maassa raportoitiin 222 tartuntaa

Suomessa todettujen koronatartuntojen määrä ylitti nyt 14 000 tartunnan rajan.

Kotkassa on todettu kaksi uutta koronavirustartuntaa. Marko Kauko

Johanna Vehkaluoto ja STT–STT

Kymsote tiedottaa, että sen alueella on todettu yhteensä 123 koronavirustartuntaa. Viimeisin varmistunut tartunta on todettu tänään keskiviikkona.

Kouvolassa ei THL:n mukaan ole todettu uusia tartuntoja, jotka näkyisivät jo tilastoissa. Kaupungissa on ollut 57 vahvistettua tapausta.

Kotkassa uusia tartuntoja on todettu kaksi kappaletta. Kymsoten alueella on sairaalahoidossa yksi koronaviruspotilas.

Suomessa 222 uutta koronatartuntaa

Suomessa on raportoitu 222 uutta koronavirustartuntaa, kertoo THL. Kahdessa viikossa on raportoitu 3 022 uutta tartuntaa, mikä on 1 261 tartuntaa enemmän kuin edellisten kahden viikon aikana. Silloin raportoitiin 1 761 tartuntaa.

Ilmaantuvuusluku Suomessa viimeisten kahden viikon ajalta on nyt 50,1. Korkein ilmaantuvuusluku on Vaasan 332,1 ja pienin Kainuun 4,2.

Yhteensä tartuntoja on raportoitu nyt 14 071.

Kymsoten ja THL:n luvut voivat erota toisistaan

Kymsoten ja THL:n ilmoittamissa tapausmäärissä on eroja. THL:n tilaistoissa näkyvät sellaiset henkilöt, jotka asuvat tai on muutoin hoidettu Kymsoten ulkopuolella, mutta ovat kirjoilla Kymenlaaksossa. Kymsote kohtelee heikosti positiivisia laboratoriovastauksia samoin kuin vahvoja, mutta THL:n tartuntatautirekisteriin nämä eivät päädy. Lisäksi THL:n ja Kymsoten tilastotiedot voivat päivittyä takautuvasti.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka