Kouvolassa voitaisiin viljellä enemmän vaikkapa kuminaa ja hernettä, vaikka jälkimmäisestä viljelijöillä voi olla huonoja kokemuksia 80-luvulta – Perinteiset viljat pitävät yhä pintansa Kouvolassa, vaikka viljely on monipuolistumassa

Tommi Hasu on onnistunut luomutilansa brändäyksessä. Hänen mallasohraansa käytetään Saimaa Brewing Companyn luomuoluiden raaka-aineena. Katja Juurikko

Kouvolan yleisimmät viljakasvit ovat kaura, kevätvehnä ja rehuohra. Tämä ilmenee Ruokavirastolle toimitetuista viljelijätukihakemuksista.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Kouvolan Sanomien sisällöt.

Tilaa 3 kk 4 €/kk Tilaa 5 vk 3 €/vk Olen jo tilaaja