Noutoruoan menekki vaihtelee Kouvolassa – Mimosan Aidon asiakasmäärä on pysynyt korona-aikana samana, Nevillessä lounasmyynti on pudonnut alle puoleen: "Pääasia on se, että olemme saaneet pidettyä ravintolan edes näin auki", Nevillen yrittäjä sanoo

Raija Korjus (vasemmalla) haki Mimosan Aidosta ruokaa kotiin. Yrittäjä Mimosa Koskipuron mukaan asiakasmäärä on pysynyt koronasta huolimatta samana. Katja Juurikko

Noutoruoan suosio on vaihdellut korona-aikana kouvolalaisissa ravintoloissa.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja lue juttuja rajattomasti.

Tilaa 3 kk 4 €/kk

Digitilauksen sisältö

  • Kouvolansanomat.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOs ja Android)
  • Etela-Saimaa.fi-, Ita-Savo.fi-, Kymensanomat.fi- ja Lansi-Savo.fi-verkkopalvelut, näköislehdet ja sovellukset
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi