Kouvolan kaupungintalon ovet avoinna arkisin vain neljä tuntia: Asiakkaiden toivotaan ottavan yhteyttä sähköpostitse ja puhelimitse

Uudet kaava-asiat ja yleisten alueiden suunnitelmat ovat nähtävissä vain verkossa.

Kaupungintalon kävijämäärät ovat pienentyneet viime viikkoina. Arkistokuva. Katja Juurikko

Marjo Latvanen

Kouvolan kaupungintalon aukioloaikoja supistetaan poikkeusolojen voimassaolon ajaksi.

Kaupungintalon ulko-ovi ja infopiste ovat avoinna huhtikuun alusta lukien toistaiseksi arkisin vain neljä tuntia kello 9–13. Aukioloaikoja muutetaan, koska kaupungintalon asiakasmäärä on vähentynyt huomattavasti, Kouvolan kaupunki tiedotti tiistaina.

Kaupungin kirjaamon palvelut tavoittaa arkisin puhelimitse ja sähköisesti kello 9–15. Kirjaamon asiakaspalvelu Kouvolan kaupungintalolla on avoinna maanantaisin ja torstaisin kello 9–13.

Kaupungintalon hallintohenkilöstö työskentelee tällä hetkellä pääasiallisesti etätöissä. Asiakaspalvelutilanteet hoidetaan sähköpostitse, puhelimitse sekä tarvittaessa Skype- ja Teams-kokouksina.

Kaava-asiat ja vastaavat nähtävissä netissä

Kaupungin tekniikka- ja ympäristötalolla Kuusankoskella työntekijät tavoittaa puhelimitse, sähköpostitse ja ajanvarauksella.

Uudet kaava-asiat ja yleisten alueiden suunnitelmat ovat nähtävissä vain kaupungin verkkosivuilla. Tällä hetkellä nähtävillä olevat asema- ja yleiskaavat sekä katusuunnitelmat ovat nähtävissä E-oven porrashuoneessa kansiossa.

E-oven porrashuoneessa olevaan postilaatikkoon voi jättää paperihakemukset, mutta ensisijaisesti hakemuksia toivotaan kuitenkin sähköisinä.

Kaupungin sähköisistä palveluista saa tietoa netistä osoitteesta www.kouvola.fi/easiointi.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka