Kouvolan toive uudesta kokouksesta ei toteutunut — Kymenlaakson sote-kuntayhtymän ohjausryhmä päätti lähettää perussopimuksen kuntien hyväksyttäväksi

Kouvolan kaupunginjohtaja Marita Toikka on sitä mieltä, että Kouvolan kaupunginhallituksen tarvitsee keskustella Kymenlaakson sote-kuntayhtymän suunnitelmista omissa joukoissa ennen kuin kaupunki voi hyväksyä uuden kuntayhtymän perussopimuksen linjaukset.

Kouvola ei ollut tänään valmis päättämään Kymenlaakson perusteilla olevan sote-kuntayhtymän yksityiskohdista. Kouvolan edustajat jättäytyivät pois sote-kuntayhtymän poliittisen ohjausryhmän kokouksesta Haminasta. Ohjausryhmän puheenjohtaja, Kotkan kaupunginhallituksen puheenjohtajaNina Brask (sd.) kertoo, ettei kouvolalaisten poisjäänti vaikuttanut kokouksen kulkuun. — Ohjausryhmä päätti lähettää sote-kuntayhtymän perussopimuksen Kymenlaakson kuntien valtuustojen päätettäväksi. Aikataulu oli linjattu jo viime marraskuussa projektin suunnittelussa. Se oli myös Kouvolan tiedossa, Brask sanoo.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Kouvolan Sanomien sisällöt.

Tilaa 3 kk 4 €/kk Olen jo tilaaja