”Nyt tärkeintä on valtatie 15:n kunnostus ja tuomioistuinviraston saaminen Kouvolaan” — Työministeri Jari Lindström lobbaa Kouvolan puolesta ja on jatkuvasti lobbauksen kohteena

Työministeri Jari Lindström (sin.) sanoo, että politiikassa kukaan ei saa yksin mitään aikaan. Lindström osallitui viime syyskuussa Kouvolan kaupunginvaltuuston kokoukseen.

Työministeri Jari Lindströmin (sin.) mukaan Kouvola on kaupunginjohtaja Marita Toikan aikana parantanut edunvalvontaansa paljon. — Hän on yllättänyt aktiivisuudellaan. Hän näkyy ja tulee itse Helsinkiin eikä hoida asioita sähköpostilla. Lindström jakaa kiitosta myös viime kesänä valitulle luottamushenkilöjohdolle: kaupunginhallituksen puheenjohtajalle Harri Helmiselle (sd.) ja toiselle varapuheenjohtajalle Jenny Hasulle (kesk.), joka työskentelee eduskunnassa. — Siinä on hyvä tutkapari. Kun joku asia heilahtaa jossakin, he ovat heti liikkeellä. Myös Markku Pakkasen (kesk.) kanssa olen paljon yhteyksissä. Lindström sanoo, että politiikassa kukaan ei yksin saa mitään aikaan. — Tätä tehdään porukalla.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Kouvolan Sanomien sisällöt.

Tilaa 3 kk 4 €/kk Tilaa 5 vk 3 €/vk Olen jo tilaaja