THL: 10 uutta koronatartuntaa Kouvolassa perjantaina – Kymsotella uusia tartuntoja oli neljä

Kymsotella ei ole sairaalahoidossa koronapotilaita.

Vahva suositus maskien käyttöön jatkuu Kymenlaaksossa. Katja Juurikko

Johanna Tenovirta

Kymenlaaksossa varmistui perjantaina neljä uutta koronavirustartuntaa, Kymsote kertoi verkkosivullaan. Kymsoten alueella on todettu yhteensä 960 koronavirustartuntaa epidemian alusta lähtien. Kymsotella ei ole sairaalahoidossa koronaviruspotilaita.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL raportoi 10 uutta koronatartuntaa Kouvolassa perjantaina. Kouvolassa tartuntojen kokonaismäärä epidemian alusta lähtien oli 530. Iitissä koronavirustartuntoja oli 19.

Kymsoten ja THL:n ilmoittamien tapausmäärien eroavuuksien pääasiallinen syy on se, että THL:n tilaistoissa näkyy sellaisia tapauksia, jotka asuvat tai on muutoin hoidettu Kymsoten ulkopuolella, mutta ovat kirjoilla Kymenlaaksossa.

Kymenlaaksossa koronaviruksen ilmaantuvuus oli THL:n mukaan perjantaina 23,3. Luku kuvaa tautitapausten määrää kahden viikon aikana 100 000 asukasta kohti.

Suomessa varmistui perjantaina 706 uutta koronavirustartuntaa, THL kertoi. Kahden viime viikon aikana tartuntoja on todettu 2 073 enemmän kuin edeltävien kahden viikon aikana. Koko epidemian aikana tartuntoja on Suomessa varmistunut yhteensä 65 315.

Uutinen päivittyy.

Lisätty THL:n luvut 12.17.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka