THL: Kouvolassa neljä uutta koronavirustartuntaa keskiviikkona, Kymsotella varmistui kaksi tartuntatapausta – Kaksi on viruksen takia sairaalahoidossa

Kuvituskuva. Riikka Laine

Johanna Tenovirta

Kymenlaaksossa varmistui keskiviikkona kaksi uutta koronavirustartuntaa, Kymsote tiedotti. Kymsoten alueella tartuntoja on todettu epidemian alusta lähtien yhteensä 875.

Terveyden ja hyvinvoinninlaitos THL:n mukaan Kouvolassa varmistui keskiviikkona neljä uutta virustartuntaa. THL:n mukaan Kouvolassa on keväästä lähtien ollut yhteensä 488 virustartuntaa. Iitissä tartuntamäärä on sama kuin aiemmin eli 18.

Kymenlaakson ilmaantuvuusluku laski. Keskiviikkona ilmaantuvuus oli oli 29,4. Ilmaantuvuus kuvaa tapausten määrää kahden viikon ajalta 100 000 asukasta kohden.

Kymsoten alueella sairaalahoidossa on kaksi koronaviruspotilasta. Sairaalahoitoon joudutaan yleensä noin viikon kuluttua siitä, kun koronatartunta on todettu. Kymsotessa tehdään kaikista uusista todetuista tartunnoista tartuntaketjujen selvitys.

THL ilmoitti koko maassa keskiviikkona 548 uutta virustartuntaa. Uusista tartunnoista suurin osa on pääkaupunkiseudulla. Suomessa on ollut epidemian alusta lähtien 51 595 tartuntaa.

Lisätty THL:n luvut kello 12.15.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka