Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Uimahallihanke etenee: Nyt Kouvola selvittää, mitä uuteen uimahalliin tarvitaan ja halutaan – Selvityksen on määrä valmistua toukokuun loppuun mennessä

Kouvola on aloittamassa selvityksen siitä, minkälaisia palveluja uuteen uimahalliin tarvitaan. Sitä varten kaupunki on julkaissut tarjouspyynnön selvityksen tekemisestä.

Tarpeiden selvitys on määrä saada tehtyä toukokuun loppuun mennessä.

─ Tarveselvityksen tulosten perusteella voidaan linjata muun muassa, millaisia palveluja tulevassa virkistysuimalassa tulee olla, jotta se palvelee Kouvolan asukkaiden tulevaisuuden tarpeita mahdollisimman hyvin, liikuntapäällikkö Teemu Mäkipaakkanen sanoo kaupungin tiedotteessa.

Selvityksessä tutkitaan muun muassa, minkälaisia allaskokoja ja -tyyppejä uimahalliin tarvitaan, samoin muita palveluja, kuten kahviota, hyvinvointipalveluja, pienliikuntapaikkoja tai kuntosalia.

Tarjouspyyntö on voimassa maaliskuun loppuun saakka. Selvityksen tekijä valitaan sen jälkeen.

Lisäksi Kouvola tekee huhtikuussa käyttäjäkyselyn. Siinä kaupunki selvittää uuden uimahallin käyttäjien ja yhdistysten ajatuksia hallin kokonaiskäytöstä ja siitä, minkälaisia tarpeita hallin suunnittelussa tulisi huomioida.

Sallitko sijaintitiedon käytön?

Mediatalo Keskisuomalainen voi tarjota sijaintiisi perustuen kohdennettua mainontaa. Sijaintitiedot voidaan yhdistää palveluiden käytöstä kerättyihin tietoihin.