MLL:n lasten ja nuorten puhelimeen voi soittaa myös pääsiäisenä

Marjo Latvanen

Mannerheimin lastensuojeluliiton lasten ja nuorten puhelin on avoinna myös pääsiäisen aikaan.

Lasten soittoihin vastaavat Mannerheimin lastensuojeluliiton kouluttamat vapaaehtoiset aikuiset. Lapset voivat soittaa puhelimeen, kun he tarvitsevat juttuseuraa, on kyse sitten murheista tai mukavista kuulumisista.

Lasten ja nuorten puhelin päivystä pääsiäisviikonloppuna 2.–5. huhtikuuta kello 14–17 jokaisena päivänä. Numero on 116 111.

Lasten ja nuorten puhelimelle on tarvetta, koska kaikille lapsille loma-ajat eivät tuo mukavaa katkosta arkeen. Korona-ajan vuoksi monessa perheessä vietetään erilaista pääsiäistä.

Vanhemmilla voi olla taloushuolia, terveysongelmia tai huolta perheen taloudesta. Tällaiset ongelmat heijastuvat myös lapsiin, joista monet voivat stressata juhlapyhien vaikutusta perheen arkeen.

MLL:llä on lasten ja nuorten puhelimen lisäksi myös nettikirjepalvelu, joka on aina avoinna. Nettikirjeeseen saa vastauksen muutamassa päivässä. Kirjeen voi kirjoittaa myös pääsiäisen aikaan osoitteessa skriv.mll.fi ja vastauksen saa pääsiäispyhien jälkeen, kerrotaan MLL:n tiedotteessa.

MLL:n vanhempainpuhelin ja chat eivät päivystä pääsiäisenä. Ennen pääsiäistä ne ovat avoinna kiirastorstaina 1. huhtikuuta numerossa 0800 92277 kello 14–20 ja chatissa kello 17–20. Myös vanhemmille on olemassa oma nettikirjepalvelunsa.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka