Kouvolassa on voinut altistua koronalle joukkoliikenteessä ja Picnic-ravintolassa

Kuvituskuva. Kai Skyttä

Aaro Immonen

Kouvolassa on havaittu korona-altistumisen mahdollisuus joukkoliikenteessä ja Picnic-ravintolassa, Kymsote tiedottaa.

Koronalle on voinut altistua bussilinjalla numero 11 seuraavilla vuoroilla: keskiviikkona 31.3. kello 9.35 Lehtomäestä lähtenyt vuoro (Lehtomäki–Matkakeskus) ja keskiviikkona 31.3. kello 16.45 Matkakeskukselta lähtenyt vuoro (Matkakeskus–Lehtomäki).

Kouvolan Picnic-ravintolassa on tapahtunut korona-altistuksia keskiviikkona 31.3. kello 10–16.30 ja torstaina 1.4. kello 10–15.

Linja-autossa ja ravintolassa on kyseisinä aikoina ollut koronavirustartunnan saanut henkilö, joka on altistanut muut samaan aikaan paikalla olleet henkilöt koronavirukselle. Altistuminen ei ole sama asia kuin koronatartunta. Vain pieni osa altistuksista johtaa tartuntaan.

Kymsote on päivittänyt tiedot lauantaina 3. huhtikuuta kello 15.

Jos olet ollut samaan aikaan altistumispaikassa ja sinulle tulee seuraavan 14 vuorokauden aikana koronaan sopivia oireita, tee oirearvio verkossa Omaolon sivulla tai oirekysely Husin koronabotissa tai ota yhteyttä puhelimitse Päivystysapuun numerossa 116 117. Oireita ovat väsymys, päänsärky, kurkkukipu, nuha, yskä, kuume, vatsakipu, oksennus tai ripuli.

Omaehtoiseen karanteeniin voi jäädä, jos siihen on mahdollisuus.

Altistumispaikat Kymsoten sivuilla

Kymsote uudisti tiedottamistaan altistuksista tällä viikolla. Altistuksista ei tiedoteta erikseen silloin, jos mahdollisten altistuneiden joukossa on sellaisia, joita ei voida henkilökohtaisesti tavoittaa. Altistumispaikat julkaistaan Kymsoten Koronainfo-verkkosivulla, Koronaviruksen altistumispaikat Kymenlaaksossa -osiossa.

Osiosta löytyy ajantasainen lista koronaviruksen altistumispaikoista Kymenlaaksossa. Listalle päivitetään vain sellaiset julkiset paikat, joissa mahdollisesti altistuneita ei voida jäljittää henkilökohtaisesti.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka