Napakat: Meillä meni Hansan rokotuspaikassa kaikki mainiosti

Netissä elevalla Kymsoten altistumisosiossa on mainittu olleen 1 tartunta tässä kuussa.

JK

Nyt Terveystalo rakentamaan leikkaussalia, siellä leikkaukset ja sitten Ratamoon toipumaan. Vai mitäs tässä vois, Kotkaan ei haluttas mennä.

Poksia kaipaava

Iloitsen, kun talvi vaihtuu lämpimäksi kevääksi. Mutta harmittelen, kun hartauksien pitäjät puhuvat vain itsestään. No, avaan raamatun ja eteen tulee; älkää antako kenenkään eksyttää itseänne turhilla puheilla. Kiitos ja aamen.

M-R S

Pitäisikö lopultakin huomata kuinka valtava ongelma Suomelle ovat huumeet ja jättää kaikki turhanpäiväinen hössötys.Suomiko onnellisin kansa? Ei kai.

Valkealan koulu, tehkää ruokaa enemmän, viimeisille (nälkäsimmille) ei kuulemma riitä hyvät ruuat kuten liha- ja kalapihvit. Jotain huonompaa tilalla.

Kasvavien äiti

Voiko uimahalliasiaa enää selkeämmin ilmaista ja perustella, kiitos Juha Kontkanen. Jos et vielä ole, niin hakeudu johonkin Kvl:n kaupungin asioista päättävään elimeen.

Varma ääni

Ihan oikeasti miksi tv:ssa on saamenkieliset uutiset ottaen huomioon, että kaikki Lapissa osaavat suomea ja kyseessä on pieni saamelaiskansanryhmä. Ehkä esim. somaleilla pitäisi olla myös oikeus omakielisiin uutisiin koska heitä on enemmän Suomessa kuin saamelaisia.

JK

KS:ssa 15.4. olleessa napakassa väitettiin, että turvetuotannosta ja sen haitoista ei tiedetä mitään ja sitä maahanmuuttajat kiittävät. Siis mitä ei tiedetä ja miksi maahanmuutrajat sitä kiittävät.

JK

Annika Saarikko on komennettu Kymenlaaksoon suorittamaan aivopesua Kymsoten osakseen saaman kritiikin vuoksi.

JK

Mitä tekee Kouvolan kaupungin suuripalkkaiset, kun kaikki suunnitelmat ja selvitykset teetetään konsulteilla. Mitä tekee suuri viestinnän porukka – brändipäälliköitäkin kaksi.

Juu vihreillä nuo toimintatavat hyvin epäilyttävät kun heidän omasta edusta kyse, keinoja kaihtamatta! Muilta vaaditaan ehdotonta lainkuuliaisuutta/sääntöjen/hallitusohj. noudattamista! Nähty on tässä hallituksessa!

Näin veronmaksajana ja vieressä asuvana kiinnostaisi tietää, paljonko Kouvolatalon kattoremontit ovat tulleet maksamaan uuden Kouvolan aikana. Nehän ovat olleet jokavuotisia ja jatkuvat yhä edelleen. Eli kuinka monta miljoonaan yhteen kattoon? Tutkivalle journalismille olisi tässä pengottavaa.

Täytin juuri 65 vuotta ja nyt minut pakotetaan ottamaan Astra Zenecan rokote. Jos olisin syntynyt muutama kuukausi myöhemmin, saisin kunnon rokotteen. Tämä on venäläistä rulettia elämällä, harrastajana THL ja muut toimijat.

Joku ihmetteli kun rokotuspaikalla ei aikaa ollutkaan. KS:ssa 20.4. ilmoituksessa oli Kotkan ajanvarauksen numero. Saattoi ajanvaraus mennäkin Kotkaan.

Kymsote hoiti torstaina varatulla ajalla rokotukset ajallaan. Jonossa ei ollut montaa ihmistä.

Tyytyväinen

Juhani Koponen hyvin ja selkeästi kirjoitit Kouvolan kaupungin kokoustekniikasta.

Äänestäjä

Meillä meni Hansan rokotuspaikassa kaikki mainiosti. Päästiin ilmoittautumaan ihan oikeaan aikaan, kun vartija kutsui aina saman ajan saaneet ryhmänä sisään (turvavälein). Sitten päästiin rokotuspisteeseen ja kaikki oli ohi minuutissa. Odottelimme vielä 15 minuuttia rokotuksen jälkeen. Kaikkiaan aikaa meni noin 25 minuuttia, kun tulimme paikalle vähän liian aikaisin. Päivä oli torstai 8.4. Järjestelyt rokotuspaikalla olivat tosi sujuvat ja henkilökunta ystävällinen.

Turvetuotannon ympäristövaikutuksista tiedetään paljonkin – yhtiöt itsekin tietävät.

Ympäristönhoitaja

Hetkinen, biotehtaita joka kuntaan? Onko se realistista, riittääkö raaka-aine niille kaikille? Toinen kysymys, onko osaamista? Toivon hartaasti ettei kysymys ole "liimapalkkitehdasilmiöstä".

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka