Toukotöiden jälkeen ravintola Farmiin tulee oikea traktori – Veturin uusin ravintola avautui keskellä koronaa

Ravintola Farmissa on japanilaislähtöisiä kuplavohveleita. Niiden taikina tehdään Riitta Kujalan (kuvassa) perheen tilan pelloilla kasvaneista viljoista ja niistä Raussilassa jauhatetuista jauhoista. Jussi Lopperi

Ravintoloiden sulkuaika ei ollut ehkä paras mahdollinen ajankohta laajentaa ravintolatoimintaa Kouvolassa. Kouvolalaiselle ravintolayrittäjälle Riitta Kujalalle se kuitenkin oli. Ravintola Farmi kauppakeskus Veturin toisessa kerroksessa avasi tiistaina ovensa. Koronan takia avauspäivä ilman avajaisia oli Kujalan mukaan onnistunut.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Kouvolan Sanomien sisällöt.

Tilaa 3 kk 4 €/kk Tilaa 5 vk 3 €/vk Olen jo tilaaja