Kaupunki kaavailee Käyrälammesta virkistyskeidasta, jonka ympäri pääsee kulkemaan ulkoilureittiä pitkin – Kouvolalaiset voivat vaikuttaa suunnitelmiin

Kaupunki esittelee Käyrälammen kaavavaihtoehtoja asukastilaisuudessa.

Kouvolalaiset voivat ottaa toukokuussa kantaa siihen, minkälaiseksi Käyrälammen ympäristö muuttuu tulevaisuudessa. Kaupungin tavoitteena on parantaa asemakaavan muutoksella Käyrälammen virkistyspalveluita.

Kaavamuutokseen liittyy myös kevyen liikenteen yhteyksien parantaminen Lautarosta Käyrälammen uimarannalle ja ulkoilureittien toteutus Käyrälammen ympäri.

Valmisteluvaiheessa nähtäville tulee kaksi vaihtoehtoista kaavaluonnosta, Ne eroavat toisistaan lähinnä matkailupalveluille tarkoitetun rakentamisen määrän ja liikennejärjestelyjen osalta.

Ensimmäisessä vaihtoehdossa on tukeuduttu pääosin nykyisiin liikenne- ja pysäköintijärjestelyihin. Toisessa vaihtoehdossa on lähdetty muuttamaan niitä, siten, että matkailupalveluiden korttelialue tulisi alueen keskiosaan.

Uimarannan, rantalentopallokenttien ja nykyisen piknik-puiston alueelle ei ole ehdotettu muutoksia. Myös vesipuisto ja tuleva Käyrälampi resort säilyvät pinta-alaltaan nykyisellään.

Kaupunki järjestää kaavaluonnoksiin liittyvän asukastilaisuuden tiistaina 25. toukokuuta. Tilaisuus järjestetään sen hetkisiä kokoontumisrajoituksia noudattamalla joko kokonaan etäyhteydellä tai siihen voi osallistua paikan päällä.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka