THL: Kouvolassa ei maanantaina uusia koronatartuntoja – Kymenlaaksossa viikonloppuna seitsemän uutta koronatapausta

Kymenlaaksossa on ollut viimeisen kahden viikon aikana 32 koronatartuntaa, mikä on yli 40 tapausta vähemmän kuin edellisellä kahden viikon seurantajaksolla.

Arkistokuva. Mirja Hussain

Marjo Latvanen

Kouvolassa ei ole vahvistettu maanantaina uusia koronavirustartuntoja, ilmenee Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen koronakartasta. THL:n mukaan Kouvolan koronatartuntamäärä epidemian alusta on 682 tartuntaa.

Sote-kuntayhtymä Kymsoten alueella on vahvistettu viikonlopun aikana seitsemän uutta koronavirustartuntaa. Epidemian alusta lähtien Kymsoten alueella on todettu nyt 1 460 koronatartuntaa.

Sairaalahoidossa on kaksi koronaviruspotilasta.

Kymsotessa on tutkittu epidemian alusta lähtien yhteensä 76 289 näytettä. Viimeisen viikon ajalla on tutkittu 2 262 näytettä.

Kymsoten toteamat tartunnat voivat päivittyä viiveellä THL:n tilastoihin, joten päiväkohtaiset luvut eivät ole yksi yhteen. Lisäksi THL:n tilastoissa on mukana tartunnan saaneita, joiden kirjat ovat Kouvolassa, mutta jotka asuvat ja hoidetaan käytännössä muualla.

Koko maassa 143 uutta tartuntaa

THL.n mukaan Suomessa on havaittu vuorokaudessa 143 uutta koronavirustartuntaa. Epidemian alusta lähtien maassa on havaittu 88 86 koronavirustartuntaa.

Myöskään Iitissä ei ole uusia koronatartunta. Iitin koronatartuntaluku on edelleen 32 tartuntaa.

Kymenlaaksossa on ollut viimeisen 14 vuorokauden aikana 32 uutta koronatartuntaa. Määrä on laskemaan päin. Sitä edeltävällä kahden viikon jaksolla koronatartuntoja oli Kymenlaaksossa 78.

Koronan ilmaantuvuusluku Kymenlaaksossa viimeisen kahden viikon jaksolle on 19,6 tapausta 100 000 asukasta kohti. Edellisen kahden viikon aikana koronan ilmaantuvuusluku Kymenlaaksossa oli 47,76.

Kymenlaaksossa jo yli 61 000 rokotettua

Maanantaihin mennessä Kouvolassa oli saanut ensimmäisen rokotuksen on 33 379 henkilöä ja toisen rokotuksen 3 524 henkilöä. Ensimmäisen rokotuksen saaneita oli maanantaina Kymsoten alueella 61 394 ja toisen rokotuksen saaneita 7 429.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka