Kouvola purkaa lisää koronarajoituksia – Uimahallien kävijärajoitukset poistuvat maanantaina

Myös aikuisten ryhmäharrastukset avataan siten, että turvavälisuositukset toteutuvat ja maskia voi käyttää koko ajan.

Kouvolan uimahalleissa ei ole enää kävijämäärärajoitusta maanantaista 17.5. alkaen. Jussi Lopperi

Joonas Heinonen

Kouvolan kaupunki purkaa edelleen koronarajoituksia maanantaista 17.5. alkaen, kaupunki tiedotti keskiviikkona.

Uimahallit, uimahallien kuntosalit ja kaupunkien liikuntatilat avataan yleisölle ilman kävijämäärän rajoitusta. Tiloissa tulee noudattaa turvavälejä. Pukuhuonetiloissa ja vastaavissa yleisissä tiloissa on 12 vuotta täyttäneille vahva maskisuositus.

Aikuisten sellainen ryhmäharrastustoiminta sallitaan sisätiloissa, jossa voi koko ajan käyttää maskeja ja noudattaa turvavälejä enintään 20 henkilön ryhmissä.

Aikuisten peli- ja ottelutoiminta on mahdollista ulkona. Yleisön osalta on noudatettava aluehallintoviraston kokoontumisrajoituksia. Kymenlaaksoon sallitaan enintään 20 henkilön julkiset kokoontumiset 31.5. asti. Myöskään yli 20 henkilön yksityistilaisuuksia ei suositella järjestettäväksi.

Kaupungin toimipisteissä on edelleen keskeytetty sellainen aikuisten ryhmäharrastustoiminta, jossa ei voi käyttää koko toiminnan ajan maskeja. Myös aikuisten peli- ja ottelutoiminta sisätiloissa on keskeytetty, pois lukien ammattiurheilu.

Omatoimikirjastot avataan myös ilta- ja viikonloppukäyttöön.Kymenlaaksossa on edelleen voimassa laaja maskisuositus kaikille 12 vuotta täyttäneille. Etätyötä suositellaan kaikissa niissä tehtävissä, joissa se on mahdollista.

Matkustamista ulkomaille suositellaan vältettäväksi. Kotimaan matkailussa suositellaan harkintaa ja terveysturvallisuuden huomioimista.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka