THL: Kouvolassa perjantaina kolme uutta koronatartuntaa

Kuvituskuva. Arkisto / Katja Luoma

Marjo Latvanen

Kouvolassa on varmistunut perjantaina kolme uutta koronavirustartuntaa, ilmenee Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen perjantain koronakartasta.

Kouvolassa on vahvistettu koronapandemian alusta lähtien 686 koronatartuntaa.

Kymenlaaksossa on varmistunut helatorstain ja perjantain aikana 15 uutta koronavirustartuntaa. Kymsoten alueella on todettu epidemian alusta lähtien 1 489 tartuntaa.

Kymenlaaksossa on sairaalahoidossa kolme koronaviruspotilasta.

Kymenlaaksossa on tutkittu viimeisen viikon aikana 2 262 näytettä.

Kymsoten toteamat tartunnat voivat päivittyä viiveellä THL:n tilastoihin, joten päiväkohtaiset luvut eivät ole yksi yhteen. Lisäksi THL:n tilastoissa on mukana tartunnan saaneita, joiden kirjat ovat Kouvolassa, mutta jotka asuvat ja hoidetaan käytännössä muualla.

Koko maassa 154 uutta tartuntaa

THL:n mukaan Suomessa on vahvistettu vuorokaudessa 154 uutta koronavirustartuntaa. Epidemian alusta lähtien maassa on havaittu 89 686 koronavirustartuntaa.

Iitissä ei ole uusia koronatartuntoja. Iitin koronatartuntaluku on edelleen 32 tartuntaa.

Kymenlaaksossa on ollut viimeisen 14 vuorokauden aikana 25,1 uutta koronatartuntaa. Määrä on laskemaan päin. Sitä edeltävällä kahden viikon jaksolla koronatartuntoja oli Kymenlaaksossa 75.

Koronan ilmaantuvuusluku Kymenlaaksossa viimeisen kahden viikon jaksolle on 19,6 tapausta 100 000 asukasta kohti. Edellisen kahden viikon aikana koronan ilmaantuvuusluku Kymenlaaksossa oli 37,97.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka