Euroviisuedustaja Blind Channel tulee Koria Rolliin elokuussa

Oululainen Blind Channel tulee Korialle elokuussa. Mona Salminen / Yle

Johanna Tenovirta

Elokuussa festivaalikartalle palaavan Koria Rollin esiintyjäksi tulee rockbändi Blind Channel. Oululainen yhtye edustaa Suomea Rotterdamin euroviisulavalla toukokuussa. 13. elokuuta yhtye esiintyy Korialla.

– Blind Channel on juuri nyt kovimmassa nosteessa oleva kotimainen yhtye, Koria Rollin tapahtumapäällikkö Matti Lindholm kertoo tiedotteessa.

Blind Channel täydentää tämän vuoden Koria Rollin perjantain esiintyjälistaa. Kaksipäiväisen festarin ensimmäisenä päivänä kuullaan Blind Channelin lisäksi Anssi Kelaa, Timo Rautiaista & Trio Niskalaukausta sekä Arttu Wiskaria.

Lauantaille on julkaistu toistaiseksi kolme esiintyjää: Emma-pystejä ennätyksellisesti kahminut Behm, Uniklubi ja Viikate.

Viime kesän hyvät kokemukset ja koko ajan kiihtyvä rokotustahti vahvistavat festarijärjestäjän uskoa siihen, että elokuun puolivälissä tapahtuma on turvallista järjestää.

– Myös viime viikkojen lipunmyyntitahti kertoo siitä, että ihmisten luottamus kesätapahtumiin on korkealla ja Koria Rollia odotetaan kovasti, Lindholm sanoo. Koria Roll on kaksipäiväinen poprock-festivaali yli 18-vuotiaille.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka