Taideruukissa on esillä usean näyttelyn verran suomalaista taidetta – Osa teoksista herää henkiin älypuhelimella

Pato-galleriassa ja Pato-klubilla on esillä muun muassa Suomen Taiteilijoiden teoksia ja kuvallisen ilmaisun opiskelijoiden opinnäytetöitä.

Teokset pääsevät oikeuksiinsa avarassa näyttelytilassa. Kuvassa Janne "JJ" Virtasen Eight Faces of Cosmic Harmony -teos. Jussi Lopperi

Pinja Viitasaari

Taideruukissa on katseltavana usean näyttelyn verran suomalaista taidetta. Pato-klubilla on esillä Kouvolan seudun ammattiopiston kahdeksan opiskelijan opinnäytetöitä. Jokainen opiskelija on esitellyt itsensä ja työnsä. Osa teoksista herää eloon älypuhelimella. Artivive-sovelluksen avulla kuva alkaa elää ja musiikki soida.

Pato-galleriassa on Suomen taiteilijat ry:n ryhmänäyttely Tunnelmia miljöössä. Sekä Pato-gallerian että Pato-klubin näyttelyt ovat esillä 29. toukokuuta asti.

Kouvolassa kuvataidetta opiskelleen Sara-Alisa Dufvan fotorealistisia töitä Taideruukin Pato-klubin galleriassa. Jussi Lopperi

Nurkka-galleriassa on kouvolalaisen tatuointitaiteilijan Mika Laurilan maalauksia sekä valokuvia hänen tatuointitöistään. Pääty-galleriassa on esillä harrastelijavalokuvaaja Jerri Parikan valokuvia ja Arttu Niemisen maalauksia. Nurkka-gallerian ja Pääty-gallerian näyttelyt ovat nähtävillä 30. toukokuuta asti.

Mika Laurilan maalauksissa näkyy inspiraatio tatuointien maailmasta. Jussi Lopperi

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka