Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

KSS Energialla kova alkuvuosi – Asiakasmäärä on noussut ja liikevoitto kasvoi lähes kolmanneksen

KSS Energian alkuvuosi on mennyt monella mittarilla hyvin. Yhtiön asiakasmäärä on kasvanut sekä sähkössä, lämmössä, maakaasussa, että uusien tuotteiden asiakkuuksissa, yhtiö kertoo osavuosikatsauksessaan.

Rakennusten lämmitystarve oli alkuvuodesta 24,8 prosenttia suurempi kuin viime vuonna vastaavana ajankohtana. Lämmön myynti oli 23,5 prosenttia suurempi kuin vastaavalla aikavälillä vuonna 2020.

Uusia sähkö-, lämpö- ja kaasuliittymiä rakennettiin 33, kun edellisvuonna määrä oli 16.

Turpeen käyttö väheni, ja samalla KSS:n energiantuotannon hiilidioksidipäästöt laskivat edellisvuodesta. Päästöt olivat 20 613 tonnia, kun edellisvuonna ne olivat vastaavalla aikavälillä 21 710 tonnia.

Sähköntoimitusten keskimääräinen keskeytysaika oli alkuvuonna 8 minuuttia ja kaukolämmön 11 minuuttia.

KSS Energia -konsernin liikevaihto kasvoi 18,5 prosenttia edellisvuodesta. Tulos rahoituserien jälkeen oli 8,2 miljoonaa euroa, kun se alkuvuonna 2020 oli 5,4 miljoonaa euroa. Konsernin liikevoitto kasvoi 30,1 prosenttia edellisvuodesta 7,9 miljoonaan euroon.

Investointeihin käytettiin alkuvuonna 4,2 miljoonaa euroa. Konserni investoi tänä vuonna yhtensä yli 16 miljoonalla eurolla.

Sallitko sijaintitiedon käytön?

Mediatalo Keskisuomalainen voi tarjota sijaintiisi perustuen kohdennettua mainontaa. Sijaintitiedot voidaan yhdistää palveluiden käytöstä kerättyihin tietoihin.