Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kimolan kanavan uusi kävelysilta on auki, nopeusrajoituksia laskettu maalla ja vedessä

Kävelysilta kulkee sulun viereisen pysäköintialueen ja näköalatasanteen välillä.

Kimolan kanavan uusi kävelysilta on auki, Kouvolan kaupunki tiedottaa. Silta kulkee sulun viereisen pysäköintialueen ja näköalatasanteen välillä.

Kaupungin rakentaman sillan tarkoituksena on varmistaa turvallinen ja esteetön liikkuminen sulun ympäristössä.

Alueen turvallisuutta on parannettu myös lisäämällä opasteita sulussa. Vierumäentien yleisrajoitusta sulun kohdalla on laskettu saadun palautteen perusteella.

Uusia vesiliikennerajoituksia

Iitin Pohjanlahdella, Kimolan lahdella ja Hovinsaaren alueella Voikkaan pohjoispuolella on tullut voimaan uusia vesiliikennerajoituksia. Nopeusrajoitus alueella on 15 kilometriä. Aallokon aiheuttaminen on kielletty.

Kimolan kanavalla nopeusrajoitus on 9 kilometriä tunnissa. Vesiliikenteen valvonnasta vastaa poliisi.

Vesiliikennemerkkejä ja lisäviittoja on asennettu toukokuun alusta lähtien. Työ jatkuu vielä kesäkuun aikana. Lisäksi kaikkien nykyisten viittojen sijainti ja kunto tarkistetaan kesäkuun loppuun mennessä.

Sallitko sijaintitiedon käytön?

Mediatalo Keskisuomalainen voi tarjota sijaintiisi perustuen kohdennettua mainontaa. Sijaintitiedot voidaan yhdistää palveluiden käytöstä kerättyihin tietoihin.