Vieno-myrsky katkaisi sähköjä Iitissä ja Valkealassa aamulla – Kouvolan alueella ei suurempia vahinkoja

Tuulivaroituksesta huolimatta myrsky ei aiheuttanut suurempia vahinkoja Kouvolassa. Pelastuslaitos kertoo, että Kouvolan alueella oli päivän aikana vain yksi tarkastustehtävä.

Voimakas länsituuli aiheutti sähkökatkoja tiistaiaamun aikana Kouvolan seudulla. Kouvolassa on ollut tiistaiaamun aikana sähkökatkoja ainakin Pohjois-Valkealassa Tuohikotissa. Myös Pohjois-Iitissä sähköt katkesivat. Kaikkiaan vailla sähköä oli aamulla reilut 1000 asiakasta Kouvolassa ja Iitissä, ilmenee KSS Energian häiriökartalta. Loppupäivän aikana ei tullut enää uusia sähkökatkoksia.

Tuulinen poutapäivä

Maan keskiosien läpi kulki tänään voimallinen myrskyrintama, joka toi mukanaan kovia puuskatuulia ja sateita. Kymenlaaksossa oli tuulista päivän mittaan, mutta ei sadetta. Ilmatieteen laitoksen varoitus kovista tuulenpuuskista oli voimassa kello 19 asti.

Aamun aikana Kouvolassa ja Iitissä kaatui yksittäisiä puita aamun aikana. Kymenlaakson pelastuslaitokselta kerrotaan päivän päätteksi, että Kouvolan päivystysalueella oli myrskyyn liittyen vain yksi tarkastustehtävä. Pelastuslaitos kävi tarkastamassa puun, jonka haara oli katkennut.

Katso täältä päivän sää.

Uutinen päivitetty kello 21.30.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka