Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Utin jääkärirykmentin helikopteri joutui laskeutumaan vikailmoituksen takia pellolle Artjärven lähellä – Maastolaskeutumisesta ei aiheutunut henkilövahinkoja eikä vaaraa

Helikopteri pääsi jatkamaan matkaa Uttiin, kun se oli todettu lentokelpoiseksi.

Puolustusvoimien helikopteri joutui laskeutumaan varotoimenpiteenä kesken lennon Artjäven lähistölle pellolle perjantaina aamupäivällä. Kenellekään ei aiheutunut vaaraa laskeutumisesta.

– Vaaratilannetta ei ole käynnissä, Utin jääkärirykmentin tiedottaja Pia Enroos kertoi Kouvolan Sanomille.

NH90-tyyppisen helikopterin maastolasku tapahtui pellolle kello 10 jälkeen koneessa havaitun vikailmoituksen takia. Helikopterin miehistölle tai muille ei aiheutunut vaaraa tilanteessa, jääkärirykmentti ilmoitti tiedotteessaan. Helikopteri tutkittiin maastolaskun jälkeen ja todettiin lentokelpoiseksi. Sen jälkeen helikopteri lennettiin takaisin Uttiin.

Hätäkeskus sai ilmoituksen keskisuuresta ilmailuonnettomuudesta kello 10 aikaan ensin Pappikalliolle Eskolanmäkeen ja sen jälkeen Koivulantielle. Pelastuslaitokselle laskeutuminen ei aiheuttanut tehtävää. Poliisi sai puolestaan ilmoituksen Utin lennonjohdolta, mutta poliisillekaan tilanne ei aiheuttanut tehtävää.

Muutettu laskeutumispaikka Kouvolasta Artjärveksi ja lisätty Utin jääkärirykmentin tiedotteen tiedot kello 12.01.

Sallitko sijaintitiedon käytön?

Mediatalo Keskisuomalainen voi tarjota sijaintiisi perustuen kohdennettua mainontaa. Sijaintitiedot voidaan yhdistää palveluiden käytöstä kerättyihin tietoihin.