Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Jalometalleja tavoittelevat katalysaattorivarkaat iskivät Kouvolaan – Varkaudet ovat moninkertaistuneet tänä vuonna

Katalysaattorivarkaat ovat iskeneet Kouvolaan. Kesäkuun puolen välin jälkeen poliisille on tehty viisi rikosilmoitusta Kouvolassa anastetuista auton katalysaattoreista, Kaakkois-Suomen poliisi kertoo tiedotteessa.

Katalysaattorivarkaudet ovat valtakunnallinen ilmiö.

Tänä vuonna katalysaattoreja on anastettu Kouvolassa yhteensä 11, kun koko viime vuoden aikana tapauksia oli kolme. Varkaita kiinnostavat katalysaattorien sisältämät jalometallit.

Tyypillisesti katalysaattori leikataan irti auton pakoputkistosta. Poliisi kehottaa ihmisiä tarkkaavaisuuteen parkkipaikoilla tapahtuvan epäilyttävän toiminnan varalta. Tarvittaessa asiasta voi ilmoittaa hätäkeskukseen.

Seitsemän rattijuoppoa kiinni Kouvolassa

Poliisi tavoitti Kouvolassa seitsemän ajoneuvon kuljettajaa, joita epäillään rattijuopumuksesta.Heidät saatiin kiinni perjantai-iltapäivän ja maanantaiaamun välisenä aikana.

Yhtä henkilöauton kuljettajaa epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Hän ajoi ulos tieltä Elimäellä sunnuntaina.

Kuutta muuta ajoneuvon kuljettajaa epäillään perusmuotoisesta rattijuopumuksesta. Heistä neljän epäillään ajaneen huumaavien aineiden ja kahden alkoholin vaikutuksen alaisena.

Kuljettajista kahden epäillään ajaneen ilman voimassa olevaa ajo-oikeutta. Epäillyistä kolme tavattiin Kouvolan keskustan alueella, kaksi Kuusankoskella ja yksi Voikkaalla.

Sallitko sijaintitiedon käytön?

Mediatalo Keskisuomalainen voi tarjota sijaintiisi perustuen kohdennettua mainontaa. Sijaintitiedot voidaan yhdistää palveluiden käytöstä kerättyihin tietoihin.