Kouvolassa torstaina 10 uutta korontartuntaa – Virus on levinnyt perhepiirissä, ravintoloissa, työpaikoilla ja yksityistilaisuuksissa

Kouvolan koronatilanne on pahentunut alkuviikosta, jolloin tartuntoja oli kuusi päivittäin.

Arkistokuvassa koronatestin näytteenottoa. Juha Poutanen

Marjo Latvanen

Kouvolan koronatilanne jatkuu vaikeana. Torstaina Kouvolassa varmistui kymmenen uutta koronavirustapausta, Kymsote tiedotti.

Torstain tartuntamäärä on tämän viikon suurin. Tiistaina ja keskiviikkona Kouvolassa todettiin kuusi tartuntaa kumpanakin päivänä.

Kouvolan uudet tartunnat ovat Kymsoten mukaan levinneet perhepiirissä, ravintoloissa, yksityistilaisuuksissa, työpaikoilla ja ulkomailta tulleiden matkailijoiden mukana.

Koko Kymenlaaksossa varmistui torstaina 12 uutta koronatapausta. Kymenlaaksossa on kaikkiaan todettu pandemian aikana 1 741 koronavirustapausta.

Kymsote kehottaa edelleen Kouvolan The Bank -ravintolassa 25.–27. kesäkuuta asioineita hakeutumaan koronavirustestiin myös oireettomina.

Kymsote on listannut sivuilleen uudeksi altistumispaikaksi myös Ramin konditorian Kouvolassa. Siellä on voinut altistua koronavirukselle maanantaina 5.7. kello 16–17.

Kymsote toivoo kymenlaaksolaisten välttävän kaikkea ulkomaanmatkailua.

Suomessa raportoitiin torstaina 300 uutta koronavirustartuntaa. Kaikkiaan koronavirustartuntoja on raportoitu Suomessa 97 349.

Koko maassa noin 61,1 prosenttia väestöstä on saanut ainakin yhden rokoteannoksen ja toisen annoksen 22 prosenttia.

Uutista päivitetty kello 16.40 Ramin konditorian altistumistiedolla.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka