Lamminrannan uusi ulkoilureitti valmistui – Koko Kymijoen ulkoilureitti on valmis vuoden lopulla

Uudella reitillä on mittaa 2,5 kilometriä.

Kymijoen ulkoilureitin uusi osa Lamminrannassa on valmistunut. Uusireitti on noin 2,5 kilometrin pituinen ja kulkee Sääksniemen ympäri Kuusaanlammen rannan tuntumassa.

Lenkki on osa 25 kilometrin mittaista Kymijoen ulkoilureittiä, joka kulkee Kouvolan ydinkeskustan, Kuusankosken ja Korian välillä. Reitti valmistuu kokonaisuudessaan tämän vuoden lopulla. Se on kuljettavissa jalan tai pyörällä.

Lamminrannan reitti alkaa Ahlmanintien varteen tehdyltä pysäköintialueelta. Sen varrella on kaksi taukopaikkaa ja laituri. Reitin voi kulkea jalkaisin, pyörällä, pyörätuolilla tai lastenrattaiden kanssa, kertoo Kouvolan kaupunki.

Viimeisenä Keltti

Ulkoilureitistä on rakentamatta enää yksi osuus Niskalasta Keltin voimalaitoksen ohi Ruotsulan reduuteille. Osuuden rakentaminen alkaa syksyllä.

Lamminrannan ja Keltin osuuksien lisäksi uutta reittiä on rakennettu Rantakulman ja Niskalan välille. Uutta ulkoilureittiä on tehty tai tehdään yhteensä neljä kilometriä. Muu osa Kymijoen ulkoilureitistä kulkee jo olemassa olevia polkuja, katuja ja teitä pitkin.s

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka