Napakat: NapakatOn tainnu taas lähtölaskenta alkaa? Uusia tartuntoja koronaan yli 400 päivässä, nyt sen näkee, kun on ihmisiä, joille ei ole muita olemassakaan.

On tainnu taas lähtölaskenta alkaa? Uusia tartuntoja koronaan yli 400 päivässä, nyt sen näkee, kun on ihmisiä, joille ei ole muita olemassakaan.

Plussamerkki? Onko tämä nyt Postilta järjen köyhyyttä! Palvelu, jonka pitäisi olla itsestäänselvyys, veloitetaan nyt 1,50 euroa per lähetys: kortti/kirje. Vapaaehtoista, mutta jos haluat varmistaa perille menon, vaihtoehdot ovat vähissä. Pyrkiikö Posti totaaliseen kontaktisaartoon, ei kirjeitä, ei kortteja. Ahneuttako?

Pappa sinisessä daihatsu tivolissa, seuraisitko liikennettä ajaessa, kun nyt sinulla oli kabiinissa niin paljon muuta hommaa.

Mummo punaisesta mazdassa

Miksi israelilaisia niin palvotaan, vaikka he ristiinnaulitsivat Jeesuksen?

Miksi ihmeessä ihminen menee asumaan kaupungin keskustaan, jos ei kestä keskustan ääniä? Hiljaista on. Joskus melkein ahdistaa, kun on niin hiljaista.

Ei se puhuminen koiran omistajan kanssa auta, jos koira/koirat räksyttää pitkin yötä. Omistajassa vika, turpakäräjät turhat. Virkavalta, jos antaa huomautuksen, se voi tehota. Ehkä. Koirat ja omistajat muuttuvat yleensä kaltaisikseen. Sitä konserttia ei jaksa kuunnella. Jotkut myös äänittävät yöllistä räksytystä. Järjestyslaki?

Kuka idiootti heitelee Killingintiellä kananmunia toisten ikkunoihin? Pitäkää silmällä, täällä liikuu sellainen. Heittelee muuallakin, lapsettaa paljon.

KS 22.7."Asiakkaat hakevat salongeista luonnollisuutta". Kuvan mukaan näyttää pitävän paikkansa. Luonnossa petolinnulla on pitkät, terävät kynnet.

Nuorissa pitäisi olla tulevaisuus, mutta nyt osa nuorisosta on osoittanut vastuuttomuutensa, oireisena baariin, kaupoilla ilman maskia. Ei huvita työ, ei armeija. Heti ahdistaa, jos ei saa tehdä, mitä haluaa. Rötöstellään, yhteiskunta hyysää näitä ikuisia elättejä.

Miten on mahdollista, että toimittajan testaamassa potkulaudassa maksiminopeus on 30 km/h, kun suurin sallittu nopeus on 25 km/h? Tässä uusi lehtijutun aihe!

Timo Niemisen kolumnit, lehden parasta antia, kiitos niistä.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka