Sarkolassa oli torstaina piiritystilanne – Asuntoon linnoittautunut henkilö tuli ulos poliisin neuvottelun jälkeen

Kaakkois-Suomen poliisille tuli puoli yhdentoista aikaan tieto asuntoonsa linnoittautuneesta henkilöstä. Piiritystilanteessa oli paikalla kymmenkunta poliisipartiota.

Varsinaisen piiritystilanteen jälkeen paikalla oli vielä jonkin verran poliiseja. Veera Konsti

Aaro Immonen

Kouvolan Sarkolassa oli piiritystilanne torstaina aamupäivällä. Kaakkois-Suomen poliisille tuli puoli yhdentoista aikaan tieto henkilöstä, joka oli linnoittautunut asuntoonsa Versotiellä.

– Piiritimme yhtä henkilöä, joka on nyt poliisin hallinnassa. Tehtävä alkaa olla pikkuhiljaa valmis, komisario Jarno Saarinen kertoi puoli yhden jälkeen.

Saarisen mukaan henkilö aiheutti tietynlaisen uhkatilanteen, jonka vuoksi poliisi meni paikalle. Hän ei kommentoi tarkemmin, millainen uhka oli kyseessä. Henkilö ei ollut ampuma-aseella aseistettu.

– Saimme tilanteen laukeamaan neuvottelemalla. Henkilö tuli itse ulos asunnosta.

Saarisen mukaan piiritystilanteessa paikalla oli kymmenkunta poliisipartiota. Puoli yhden jälkeen paikalla oli vielä poliiseja, jotka muun muassa tarkistivat henkilön asunnon.

– Varmistamme, että kaikki on vaaratonta eikä sivullisille ole mitään uhkaa, Saarinen kommentoi.

Kaakkois-Suomen poliisilaitos kertoi yhden jälkeen Twitterissä, että poliisin tehtävä Versotiellä oli ohi ja tilanne alueella normaali.

Juttuun lisätty 5.8. klo 14.03 tiedot poliisilaitoksen Twitter-päivityksestä ja klo 16.11 kuva tapahtumapaikalta.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka