Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lauantaina vietetään Kymijokipäivää: Ohjelmassa jokiveneretkiä, risteilyjä, melontaa ja sup-lautailua

Kouvolan kalamiehet järjestää lapsille ongintaa Kallioniemen rannassa.

Tämän viikon lauantaina vietetään Kymijokipäivää. Päivän aikana on eri puolilla Kouvolaa ja Kymenlaaksoa Kymijokeen liittyviä tapahtumia.

Ranta-Pukin kievarimuseolla Anjalassa on tarjolla kävijöille lautta-ajelua. Museoon on vapaa pääsy. Sirkusartistit Hanna Laiho ja Damian Santibanez esittävät sirkusakrobatiaa ja pitävät sirkuskoulua asiasta kiinnostuneille.

Iitin rantamakasiinilla voi vuokrata sup-laudan ja mennä saunomaan saunalautalle Leininselälle.

Myllykosken vesistökeskuksessa Kymenrannantiellä on melonnan laji- ja toimintaesittelyä. Lapsille on omatoiminen Metsämörrin luontopolku.

Kallioniemen rannassa Korialla on Kymi Sunin opastettuja jokiveneretkiä puolen tunnin välein. Rantavedessä on Hullujen Ruuhiäijien käsintehtyjä vanhanajan ruuhia. Kouvolan Kalamiehet järjestää lapsille rannassa ongintaa.

Virtakiven Saunan rannasta Voikkaalla lähtee tunnin kestäviä risteilyjä. Yhdelle risteilylle otetaan enintään 12 henkilöä. Pihamaalla on infopiste, jossa kerrotaan SPR:n toiminnasta.

Strömforsin ruukilla Ruotsinpyhtäällä on ohjelmaa koko päivän. Tiedossa on taontanäytöksiä ja Virginia af Forsellesin rooliopastuskierros.

Kymijokipäivän tapahtumia järjestetään kello 10–17. Katso ohjelma täältä.

Sallitko sijaintitiedon käytön?

Mediatalo Keskisuomalainen voi tarjota sijaintiisi perustuen kohdennettua mainontaa. Sijaintitiedot voidaan yhdistää palveluiden käytöstä kerättyihin tietoihin.