Napakat: Sodan hinta on kova, mutta sodasta kieltäytymisen hinta on vielä kovempi. Näemme sen Afganistanissa.

Mitähän osaamista Taiveaholla on Kouvolassa, julkisuus ei tuo osaamista, asunut muutaman kuukauden Kouvolassa. Täytyy syvästi ihmetellä äänestäneitä.

Hyvä että löytyy Tähtisen kaltaisia jääriä, jotka uskaltaa ja osaa tonkia pask... eikä vaan paina jaa-nappia.

Olenko ainoa, joka ei ole tajunnut sitä, että varuskuntien huimat koronatartunnat eivät sisälly päivittäin julkaistuihin lukumääriin?

Stupido

Voiko olla totta, että Kymsotella on vain yksi puheterapeutti, jota ei edes palvelun ostaja eli Poks tavoita? Aika on rahaa kirjaimellisesti esim. aivoinfarktipotilaiden kuntoutuksessa. Ei voi kuin ihmetellä!

Kyllä nuo kevytpeitteet pitäisi lailla kieltää. Karmean näköistä, kun risat rievut lepattaa tuulessa. Siilit, monet pieneläimet ja linnut tarttuu niihin purkautuneen peitteen nauhoihin ja menettää kivuliaasti henkensä. Muovijätettä leviää luontoon tolkuton määrä. Näihin voisi puuttua kovalla kädellä.

Autoilijat ja luonnonsuojelijat, veloitetaan suomalaisilta 20 e/hlö/v sademetsitykseen. Se on vaikutukseltaan suurempi kuin kurjistava politiikka.

Kuusankoskella ei näköjään vanhemmat ei pidä lapsistaan huolta. Laskee alaikäisiä ulos iltamyöhään. Ei näköjään vanhemmat välitä, mitä lapsensa tekee, mutta sitten välittää, kun poliisilta tulee soitto ja lastensuojelusta.

Helminen ei todellakaan "väistynyt" syrjään, odottaa kieli pitkällä maakuntahallintoa!

Sodan hinta on kova, mutta sodasta kieltäytymisen hinta on vielä kovempi. Näemme sen Afganistanissa, kun kansainväliset joukot lähtevät ja tiedämme sen vertaamalla Suomen ja Viron kohtaloa.

Talvisota

Olen noudattanut tunnollisesti THL:n ohjeita turvaväleistä, pessyt ja desinfioinut käsiä, käyttänyt maskia ja vältellyt ihmisjoukkoja. Nyt minulla on kaksi rokotusta. Kauan en enää aio maskia käyttää välinpitämättömien suojelemiseksi.

Kiitos Kari Tuomi! Aamuitku tuli kaikkien sodan kokeneiden puolesta, mm. omat jo kuolleet vanhempani! Iso halaus tytöltä 64 v.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka